والا من چندسال پیش رفتیم بانه یکی ازاشناهامون اونجامغازه لوازم ارایشی داشت یک رژلب اوردگفت ببینیدفقط ازرواین برچسب خیلی کوچولومیشه تشخیص داداصل وغیراصل رویعنی مثل هم بودندگفت اکثراهم متوجه نمیشندمغازه دارهااکثرامیاندخریدمیکنندوجنس غیراصل میبرندبه عنوان اصل میفروشندکسی هم متوجه نمیشه
به خداراست میگم شوهرمم وضعش خوبه ها حقوقش ۶ ملیونه خسیسه افتضاح ۳۰ هزارتومن اسباب بازی اونم برا بچه
خدا به دادت برسه خواهر من که خداروشکر شوهرمخسیس نیس همش میگه لوازم اصل بگیر فیک پوستتو خراب میکنن منم گوش نمیدم😐
بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشمگریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگمن خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨👩👧. و اینبار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تودلمخوش اومدی😍. امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت روشنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولویمن💕
اره بابا هست، ولی فیکن، تا دلت بخواد جنس فیک تو بازارهست باقیمت 5الی 10تومن، ملت هم خجسته دل میرن پول میدن میخرن، غافل از اینکه دارن آشغال میخرن
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
اره بابا هست، ولی فیکن، تا دلت بخواد جنس فیک تو بازارهست باقیمت 5الی 10تومن، ملت هم خجسته دل میرن پو ...
خجسته دل نیستن عزیزم بودجه بیشترازاین ندارندکه بدندبه رژلب باخرج ومخارج زندگی الان بیشترازخرج خوردوخوراک نمیشه اصلادخل وخرج یکی نیست خدابه داد شوهرامون برسه گناه دارندمن که هیچوقت پول به این چیزهانمیدم چون صبح تاشب عرق بریزه کارکنه من برم ۳۰۰تومان بدم رژلب وقتی پول روبه سختی به دست بیاری حاضرنیستی به آسونی ازدست بدی
درسته عزیزم، اما بنظرم اگه کلا لوازم ارایش استفاده نکنیم خیلی بهتر ازاینه که جنس فیک وتقلبی بزنیم و سرب وارد بدن کنیم و با سلامتی خودمون بازی کنیم ، آخه زیباشدن که نباید بهر قیمتی باشه، دیگه هرچقدرم درامد شوهرامون کم باشه، میتونیم سالی 30هزارتومن رو واسه یه رژلب پس انداز کنیم، رژهای اینلی الان 30تومنن و ارزونن اما حداقل فیک نیستن
اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
من کلازیادارایش نمیکنم رژلب که اصلازیادنمیزنم مگه چی بشه عزیزم
شما کار درستی میکنی آفرین، لوازم ارایش حتی خوب خوبشم عوارض داره، آرایش نکردن از همه چی بهتره👌👌👌