2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خب دلت میخاد. فقط اصلا بخر و مارک مشخص. مثلا مارک ایرانی بخری مثل این لی و ... چون آونایی ک ...

اخه زیاد استفاده هم نمیکنم با بچه کوچیگ و کروونا قرنطینه تازه بیرونم میریپ ماسک میزنیم 

واسه سلامتی دخترم لطفا ی صلوات بفرستین
نظرات این تاپیک با اون تاپیک فرق میکنه اینجا میگین چخبره رژ ۳۰۰ تومن اونجا میگین جداشو ازاین شوهردرن ...

اخه وقتی یه نفر پولداره، 

و میدونه با دختری ازدواج کرده که اینجوری زندگی میکنه 

و دختره بیشتر چیزاش رو خودش پول میده،

واقعا همچین شوهری خیلی پر رو هست واسه یه بار خرید اینجوری کنه

کلا امشب داره می ترکه... بچه ها به خاطر آشفتگی بازار واقعا همه چی گرون شده، رژ لب من قبلا ۸۰ میخرید ...

من دو تا شامپو خارجی خریدم ۵۵ تومن موندم تموم بشه چی ب سرم بزنم هیچی بهم نمیسازه😢

ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮔﺎﻫﯽ ﺑﺎﺧﺘﻪ ﺍﻡ ..ﮔﺎﻫـﯽ ﺑﺎ ﮐﺴانی ﺳﺎﺧﺘﻪ!ﮔﺎﻫــﯽ ﮔﺮﯾﻪ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ...ﮔﺎﻫـــﯽ ﺑﺨﺸﯿﺪﻩ؛ ﮔﺎﻫﯽ ﻓﺮﯾﺐ ﺧﻮﺭﺩﻩ ﺍﻡ ... ﮔﺎﻫــﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩﻩ!ﮔﺎﻫــﯽ ﺩﺭ ﺗﻨـــــــﻬﺎﯾﯽ ﻣﺮﺩﻩ ﺍﻡ ..ﺍﻣﺎ ﺣﺎﻝ؛ﺯﻣﺎﻧﺶ ﺭﺳـــﯿﺪﻩ ﮐﻪ ﺑﮕــﻮﯾﻢ : ﻣﻦ ﺍﺯ ﺗﻤــﺎﻡ ﺍﯾﻨﻬﺎ ﺩﺭﺱ "ﺁﻣﻮﺧــﺘﻪ ﺍﻡ "...ﺍﮐﻨﻮﻥ ﺧﻮﺷﺤــﺎﻟﻢ ﮐﻪ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ... ﺷﺎﯾﺪﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺷﻢ ...اﻣﺎ ﺻﺎﺩﻗﻢ ..ﻣــــــﻦ ﺧﻮﺩﻡﻫﺴﺘﻢ ...!!ﻭ ﺍﯾﻦ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﮐﺎﻓﯿﺴﺖ ...🌼  
نه اصله 😕

شما چرا دهنتو کج میکنی شما ۳۰۰ بده رژ ما ب همون دوازده تومن راضییم و میلیاردرم باشیم بیشتر از این برارژ پول نمیدیم 😂😛

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
اخه زیاد استفاده هم نمیکنم با بچه کوچیگ و کروونا قرنطینه تازه بیرونم میریپ ماسک میزنیم 

تو بگو یا بار تو ماه...

کلا لوازم آرایشی غیر مرغوب مشکل داره.

میدونی مارک ایرانی بخری با آرامش بزنی  و ارزون 

ولی خداییش مگه چی تواون یک ذره رژلب میریزندکه ۳۰۰تومان میفروشندواقعاکه

نه دیگه پول مارکش هست. 

همینا چند مدت پیش ۷۰ و ۸۰ بود الان یهو گرون شد...

ولی خب رژ باید بدون سال و مواد مضر باشه...