دوستان چه مارکی استفاده میکنید که واقعا راضی هستید با قیمت مناسب چون من زیاد میگیرم نمیخوام گرون باشه قبلا مارال میزدم الان نیست هرچی گشتم حالا بین اینا کدوم بهتره
این لی
گلدن رز
BO
یا مارک های دیگه؟
درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
منم دوست نداشتم تا اینکه دوستپسرم گفت بزن برام منم خیلی اونو دوس دارم بخاطر اون زدم و واقعا عاشق لاک شدم هیجوقت دستام بدون لاک نیست ولی وقتی لاک بزن ک ناخونات بلند بود ب ناخون کوتاه اصلا نمیاد و از لاکت متنفر میشی
BO عالیه من یه عالمه لاک دارم، مارک بیو مال چندسال پیشو دارم خشک نشده هنوز
من بی او میگرفتم و مارال جدیدا مارال نیست الان بی او چنده ؟
درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
نمیدونم من 2 3 ماه پیش خریدم فکنم 8 تومن شد دقیق یادم نیست ولی خیلی افتضاح زود پاک میش
مارک لیزانو هم خوب
یکیهم اسمشو یادم نیست ولی خیلی خوب
تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗
جدی؟راستش من کلا از برند مای خوشم نمیاد تا حالا از محصولاتش استفاده نکردم
لاکت چطوره؟اونوقت برا وضو گرفتن، سختت نیست پاکش کنی؟ من هر چی میگیرم، از این نمازیا میگیرم که راحت ...
من نماز نمیخونم ولی اصن اونا مفت نمی ارزه یه لاک خوب بگیرید نوقع هایی ک مریود هستید بزنید بعدشم با لاک پاک کن پاک کنید خیلییی راحت ۱دقه هم کار نداره هروقت خاستید میزنید موقع نماز پاک میکنید