2777
2789
عنوان

لاک

| مشاهده متن کامل بحث + 700 بازدید | 29 پست
لاک نمیزنم  نمیدونم چرا مثل بقیه دخترا لاک دوس ندارم خیلی عجیبه

منم دوست نداشتم تا اینکه دوستپسرم گفت بزن برام منم خیلی اونو دوس دارم بخاطر اون زدم و واقعا عاشق لاک شدم هیجوقت دستام بدون لاک نیست ولی وقتی لاک بزن ک ناخونات بلند بود ب ناخون کوتاه اصلا نمیاد و از لاکت متنفر میشی

BO عالیه  من یه عالمه لاک دارم، مارک بیو مال چندسال پیشو دارم خشک نشده هنوز

من بی او میگرفتم و مارال جدیدا مارال نیست الان بی او چنده ؟

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هست هنوز مگه؟

نمیدونم من 2 3 ماه پیش خریدم فکنم 8 تومن شد دقیق یادم نیست ولی خیلی افتضاح زود پاک میش 

مارک لیزانو هم خوب 

یکیهم اسمشو یادم نیست ولی خیلی خوب

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
اتفاقا يه بار ماي گرفتم اصن خوب نبود 

جدی؟راستش من کلا از برند مای خوشم نمیاد تا حالا از محصولاتش استفاده نکردم

درتاریخ 99/9/9 من در بهترین شرایط زندگیم هستم                                                                                             چه کسی میداند که تو در پیله تنهایی خود تنهایی🦋چه کسی میداند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی🦋پیله ات را بگشا🦋تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💖اقایون مثلا محترم درخواست دوستی ندید
ردیف پایینی سمت راستی ها Boعالی ان، و ردیف بالایی ها مارک هدی بیوتی 

چه نازن ولی بیو که من فقط یه بار گرفتم خیلی بی کیفیت بود چجور میگید عالیه 

من لاک doobina  ولاک Anika راصیم

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم
چه نازن ولی بیو که من فقط یه بار گرفتم خیلی بی کیفیت بود چجور میگید عالیه  من لاک doobina &nbs ...

من شوهرم وارد میکنه ، همیشه میگه لاک Bo  بهترین مواد رو داره و با لاک های مارک‌ گرون برابری میکنه، خودمم ک همیشه لاک میزنم خوراکمه😂

احتمالا اونکه داشتی درجه ضعیفش بوده

خدایا مراقب این فسقله تو دلم باش🥺
منم دوست نداشتم تا اینکه دوستپسرم گفت بزن برام منم خیلی اونو دوس دارم بخاطر اون زدم و واقعا عاشق لاک ...

لاکت چطوره؟اونوقت برا وضو گرفتن، سختت نیست پاکش کنی؟

من هر چی میگیرم، از این نمازیا میگیرم که راحت پاک میشن

اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست....
من شوهرم وارد میکنه ، همیشه میگه لاک Bo  بهترین مواد رو داره و با لاک های مارک‌ گرون برابری میک ...

عزیزم لاکتون از اوناست که راحت برا وضو گرفتن پاک میشن؟

شما چیکار میکنین؟

اسلام به ذات خود ندارد عیبی، هر عیب که هست از مسلمانی ماست....
لاکت چطوره؟اونوقت برا وضو گرفتن، سختت نیست پاکش کنی؟ من هر چی میگیرم، از این نمازیا میگیرم که راحت ...

من نماز نمیخونم ولی اصن اونا مفت نمی ارزه یه لاک خوب بگیرید نوقع هایی ک مریود هستید بزنید بعدشم با لاک پاک کن پاک کنید خیلییی راحت ۱دقه هم کار نداره هروقت خاستید میزنید موقع نماز پاک میکنید