2777
2789
عنوان

شلختگی بچه ها

81 بازدید | 8 پست

سلام خانم های محترم شما در مورد نظم و انضباط به بچه ها چه آموزش‌هایی میدین؟ من هرکاری میکنم بچه هام، منظم نمیشن  کارهاشون خودشون انجام نمیدن، با مهربانی خشونت محدود کردن هرکاری کردم نشد، فقط یه تنه خودم، حتی اتاقشون تمیز نمیکنن شما چه کارهایی میکنید میشه راهنمایی کنید

من که حتی اگه اتاقش از شلوغی بترکه هم بهش دست نمیزنم...روزی یکی دوبار بهش گوشزد میکنم و اونم در حد سن و سال خودش مرتب میکنه....

حتی لباساشو که شستم، نمیبرم اتاقش و خودش میبره و میندازه تو کشو و تاشون نمیکنه همون روز...من اون روز چیزی نمیگم اما فردا میگم عزیزم لباسای کشوهات رو دیروز یادت رفت تا بزنی...در کل نباید شما کارهاشو انجام بدی ،وگرنه یاد میگیره...من توقع هم ندارم دختر ۱۰ ساله م اتاقش دسته گل باشه همیشه و همه چیز رو عین خودم بلد باشه کجا بزاره...،همین که بهم ریخته و نامرتب نباشه کافیه...ازشم تشکر میکنم که اتاقشو تمیز نگه میداره ،با اینکه از دیدگاه من یه ساعت هم باز کار داره اتاقش تا کامل تمیز و مرتب بشه ،اما به روش نمیارم و در حد خودش قبولش دارم...

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
من که حتی اگه اتاقش از شلوغی بترکه هم بهش دست نمیزنم...روزی یکی دوبار بهش گوشزد میکنم و اونم در حد س ...

بله عزیزم ولی، پسر من پشت گوش میندازه میگه باشه ولی تمیز نمیکنه متاسفانه دخترم هم داره یاد میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله عزیزم ولی، پسر من پشت گوش میندازه میگه باشه ولی تمیز نمیکنه متاسفانه دخترم هم داره یاد میگیره

من تنبیهش میکنم در چنین مواقعی....مثلا وقتی قراره بریم مهمونی یا بیرون یا کاری که براش خیلی مهمه ،میگم تا تمیز نکنی اتاقتو ،خبری از بازار و خرید و این چیزا نیست...یه تایم میدم تا کاراشو بکنه و بعد بریم....انجام نده نمیریم ....

مثلا امروز قرار بود شب بیایم خونه مادرم شام ،هی هم میگفت مامان بریم مامان بریم ،منم گفتم تا خونه و اتاقت مرتب نباشه نمیریم....تا ساعت ۱۰ شب صبر کردم تا کاراشو کرد و تو کارهای خونه هم کمکم کرد و بعد اومدیم....

من تنبیهش میکنم در چنین مواقعی....مثلا وقتی قراره بریم مهمونی یا بیرون یا کاری که براش خیلی مهمه ،می ...

ممنون از راهنماییتون، منم امشب تنبیهش کردم که محرومیت میکنم، تا ببینم چی میشه

ممنون از راهنماییتون، منم امشب تنبیهش کردم که محرومیت میکنم، تا ببینم چی میشه

بله...این روش عالیه عزیز...چون برای این بچه ها چیزی جز محرومیت جواب نمیده....فقط و فقط قاطع باشین...کوتاه نیاین...