2777
2789
عنوان

از دست دخترم دلم میخواد خون گریه کنم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 49226 بازدید | 373 پست
اره  من کوتاهی کردم😔😔

چرا انقد سخت میگیری خب فدا سر خودت و خانوادت اتفاقیه که افتاده با حرص خوردن و زدن بچه و ناراحتی زمان عقب برنمیگرده 

بعدا که دخترت خانوم شد خودت میخندی به این اتفاقا که تو بچگیش چقد شیطون بوده

آزاد شو از بند خویش ،تحقیر را باور نکن. اکنون زمان زندگی‌ست ، تاخیر را باور نکن. 
اره  من کوتاهی کردم😔😔

الانم‌ ناراحتی نداره، رنگ که نمیده، بوشم خوبه، گرونم نیست، دوباره فردا بخر

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر منم یبار پودرلباسشویی رو روفرش پذیرایی ریخته بود 😢حسابی بازی کرده بود... انقدر بوسش کردم🤩🤩🤩... ۱ سالش بودددد

کلی خندیدم..😄😄😄😄

جاروبرقی کشیدم خونه خوشبو شده بود..😍😍

آخی یادش بخیررررر... چقدر زود گذشتا...❤❤❤👌👌

خوشحالم که نزدمش. و بوسش  کردم وگرنه الان غصه میخوردم...✌✌❤❤

یه بار سیتا تخم مرغ خریدم آوردم خونه پسرم تمامشون شکونده بود مجبور شدم تمام فرشا رو بشورم یه بارم دخ ...

ای وایییییی😂😂😂😂

وضع تو از منم بدتر بوده

خدایا شکرت

عزیزم چجوری دلت میاد. فدای سرش با اون دستای کوچولو ش😍 فک نمیکنی مقصر خودتی که کیف رو گذاشتی دم دس ...

یکی دوتاباشه آره ولی وقتی شلوغی دائمی وبدون وقفه باشه آدم نمی تونه کنترل کنه

منم میزنمش😭😭😭😭بعدش عذاب وجدان

واین چرخه ادمه دارد

آخه چقدر حس بدیه .آدم کاری رو بکنه بعد پشیمون بشه و‌خودشرو سرزنش کنه. اما به بچه آن اینجوری نگاه کن این مسافر کوچولو از بین تمام آدمها اومده یک مدت مهمون تو باشه و بعد قد بکشه و بره حالا تو میتونی انرژی مثبت بهش بدی و کوله بارش رو پر کنید از خاطره های خوب یا اینکه هربار سر یک موضوع بی ارزش احساس بد بودن بهش بدی. انتخاب با خودته که با این مسافر کوچولو چطور تا کنی. البته این هم در نظر داشته باش اولین امید هر بچه آیی اول مادزشه. مادر مهربون که با صبوری درست رفتار کردن رو یادش می ده نه مادر ی که فقط هیجانی رفتار می کنه و بعدش خودسرزنش گری

وای از دست بچه ها،پسر من امروز شلوارشودر اورده رو فرش اشپزخونه جیش کرده،منم زدمش الان ک خوابه جیگرم اتیش گرفته واسش

میرسه اون روزی ک توی تراس خونه خودمم دارم برگای زرد شمعدونی توی تراسو میچینم و بهشون اب میدم  یاد این روزام میفتم ک چقد دلگیر بودن ،چقد تنها بودم چقد التماستو کردم واسه داشتن این روزا صدای پسرم منو میکشه بیرون از فکرام، با خنده بهش نگاه میکنم میگه مامانی تلفن زده میگه نی نی خاله داره دنیا میاد از ته دلم میگم خدایا شکرت یعنی اون روزای پر از استرس تموم شدن#خدایا برایم خدایی کن
تقصیره شوهرته چشش به بچه نیست اصلا

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگه پستی گذاشتم که ناراحت شدین به بزرگی خودتون ببخشید بعضی وقتا آدم تویه لحظه از رو عصبانیت نمیدونه چی میگه دقیقا مثل خودم .

دخترم اینقدر اروم بود که هر کی میدیدش میگفت بهم خوشبحالت چقد دخترت حرف گوش کنه 

همیشه بهم میگفت برام اجی بیار براش بهانه میوردم که هنوز کوچولیی بزار بزرگ بشی بزار فلان شه بهمان شه بعد برات اجی میارم 

تا امسال که شد ۵ سالش فهمیدم باردارم بهش گفتم از اون موقع اینقدر دخترم پرخاشگر و پ غر غرو جیغ یغو شده که نگو 

بعضی موقع ها از شدت کارهای بی منطقش گریم میگیره 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
افرین معلومه مامان با حوصله ای هستی

سر دومی خیلی باحوصله شدم... انگار تازه حس خفته مادریم بیدارشده.... الان ۶ سالشه✌👌❤❤❤

گناه دارن طفلیا... بغیرمادر پناهی ندارن که...😔