2789
عنوان

کرونا

69 بازدید | 6 پست

بچه ها فک کنم شوهرم کرونا گرفته

سینوزیت داره اولش فک میکردیم بخاطره اونه ولی خوب نشد

بدن درد و سردرد داره 

خیلی هم چاییده(سردشه)

امروزم سرفه خشک داشته😞

چیکار کنم

ازمایش هم نمیره بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ازمایش دادن نمیخواد عزیزم چون اغلب نشون نمیده

قرنطینه

مایعات فراوون 

قرقره اب نمک

جوشانده اویشن

اگه برن دکتر هم آزیترومایسین میدن اغلب واگه بیحالی داشته باشن سرم و تقویتی

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

هردونفر ماسک

اتاق ایشون جدا و پنجره ها باز و تهویه کامل(مثلا پنکه روشن کنین هوا هی عوض شه)

سرویس بهداشتی تا حد امکان جدا و گرنه بعد از هربار استفاده اب و ضدعفونی ریخته بشه

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
ظرفایی ک غذا میخوره چی بشه سرویس جدا ک ندارم😕

اگه میتونین که یکبار مصرف کنین

و گرنه یه لگن اب و مایع و کمی وایتکس بریزین و ظرفارو بذارین اون تو بمونه و بعد ابکشی کنین