2777
2789
ن عزیزم بضیا ب خاطر شرایطی یکیش من نتونستن بخونن اتفاقا خوشبحالمون شده اینجوری بیشتر میخونیم 

درسته

ولی یکی مثل داداش من ک همش داخل اتاقه یا کتابخونه دیگه خسته شده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره‌  ولی برنخوره کسی ک تا حالا نخونده خب صد در صد از این ب بعد هم رغبتی نداره

من خب  بچم سقط شد و شرایط روحیم اصن نرمال نبود تا اردیبهشت ک بخودم اومدم و باز شروع کردم دوستمم کرونا گرف و همچی بهم خورد ربطی ب این چیزا نداره ب همت طرف بستگی داره

من میسازم دوباره دنیامو یه نفرع😉
من خب  بچم سقط شد و شرایط روحیم اصن نرمال نبود تا اردیبهشت ک بخودم اومدم و باز شروع کردم دوستمم ...

صد در صد

انشالله هرکی کنکور داره‌موفق باشه

ولی کاشکی ی زمان‌ نهایی اعلام میکردن ک کسی ک‌میخواد استراحت کنه استراحت کنه کسی هم ک میخواد بخونه برنامه ریزی

صد در صد انشالله هرکی کنکور داره‌موفق باشه ولی کاشکی ی زمان‌ نهایی اعلام میکردن ک کسی ک‌میخواد است ...

ارع واقعا ادمو تو امپاس قرار میدن نمیدونه چیکار کنه رو هواس

صد در صد انشالله هرکی کنکور داره‌موفق باشه ولی کاشکی ی زمان‌ نهایی اعلام میکردن ک کسی ک‌میخواد است ...

ایشالا همه موفق بشن همچنین برادر شما ک واقعا زحمت کشیدن