2777
2789
عنوان

کنکور 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 34 پست
خدایا 😥چرا میگین 30 شهریور ؟؟؟ اون فقط یه پیشنهاد بود تاریخ دقیقش مشخص نیست 

خب چهاردهم ازمون کاردانی به کارشناسی چندم میخوان بگیرن 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا حرفتون درسته وقتی هنوز به صورت رسمی اعلام نکردن نیازی نیست خودمون تاریخ تعیین کنیم

خب عزیزم ۱۴شهریور ناپیوسته وفنی حرفه ایی امتحانشون 

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹
واقعا حرفتون درسته وقتی هنوز به صورت رسمی اعلام نکردن نیازی نیست خودمون تاریخ تعیین کنیم

میمونه ۲۴و ۳۰

خب عزیزم ۱۴شهریور ناپیوسته وفنی حرفه ایی امتحانشون 

نه من برای کنکور سراسری گفتم که هنوز تاریخی نگفتن

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 
دیرتر مشکلی نیست زودتر نشه بدبخت میشیم🤕🤕بعدشم ازمون کاردانی به کارشناسی زیاد نیستن مثل کنکور😢😢چر ...

زودتر ک امکان نداره .نگران نباش

بخاطر گرما و ماسک میترسن برگزار کنن.بچه ها نتونن تحمل کنن ماسک بردارن یا خانواده ها رعایت نکنن

من میخواستم کسیو جزمن نبینی..وکسی جز من توجهتو جلب نکنه...و جواب کسیو زودتر از من ندی..وهمه  همه ی حواست به من باشه...من میخواستم تو حتی اگه باهمه خوبی هم بامن خوبتر باشی...اگه همه دوسِت دارنم بدونن که تو منو دوست داری...خوب آدمی به هرچیزی که زیادی چنگ بزنه باخته...و تو بزرگترین باختِ من بودی...من بودم که سقوط کردم                                                 "میخواهم بدانی که تمام نشده ای!" از ذهنم نرفته‌ای و هنوز در قلبم ادامه داری تو حتی همین حالا که نیستی هم از صبح تا شب در کارهای روزمره‌یِ من خلاصه شده ای و رویایِ "اینجا❤
گفتن( واسه سراسری البته) اعلام میکنن  باید منتظر باشیم

۳۰مرداد که نیست یا هفت شهریور یا بیست وچهار یا سی شهریور چون چهاردمش کارشناسی ناپیوسته ها هستن 

نه من برای کنکور سراسری گفتم که هنوز تاریخی نگفتن

💙💙