2777
2789
عنوان

برادره ۹سالم....😔😔😔

920 بازدید | 37 پست

خاهش میکنم براش دعاکنین.مشکله قلبی داره.پدرم کروناداره دعاکنین برادرم حالش بد نشه😔الان۲روزه یکم تب میکنه و اسهاله و میگه دلم درد میکنه.جانه عزیزتون دعاکنین براش این روزا من نگرانه تمومه خانوادم😔😔😔😔

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا بهشون سلامتی بده

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

الهی بمیرممممم

خدایا تو رو به حق همین روزای عزیز تو رو به دستای کوچیک باب الحوائج شیر خواره اقا امام حسین قسمت میدم این بچه پاک و معصوم چیزیش نشه و سلامت بمونه پدر استارتر هم خیلی زود خوب شه

الهی آمین

به خدا اعتماد کن.قول میدم خوشحالت کنه  
بیارش پیش خودت

من خودمم خونه پدرمم عقدم

١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
الهی بمیرممممم خدایا تو رو به حق همین روزای عزیز تو رو به دستای کوچیک باب الحوائج شیر خواره اقا اما ...

مرسی عزیزه دلمم😓