خاهش میکنم براش دعاکنین.مشکله قلبی داره.پدرم کروناداره دعاکنین برادرم حالش بد نشه😔الان۲روزه یکم تب میکنه و اسهاله و میگه دلم درد میکنه.جانه عزیزتون دعاکنین براش این روزا من نگرانه تمومه خانوادم😔😔😔😔
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊
خدایا تو رو به حق همین روزای عزیز تو رو به دستای کوچیک باب الحوائج شیر خواره اقا امام حسین قسمت میدم این بچه پاک و معصوم چیزیش نشه و سلامت بمونه پدر استارتر هم خیلی زود خوب شه
١۴۰۰/۵/٢۰ بچم تو هفت هفتگی سقط شد به دلیله تشکیل نشدنه قلبه کوچولوش😔خیلی اذیت شدم اما به خدا ایمان دارم و میدونم که هوامو داره...دوباره میای تو دلم مامانی😍
الهی بمیرممممم خدایا تو رو به حق همین روزای عزیز تو رو به دستای کوچیک باب الحوائج شیر خواره اقا اما ...
مرسی عزیزه دلمم😓