2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 802 بازدید | 37 پست

بلاخره اونم یه زنه و همجنس خودمون دربارش اینجوری حرف نزن حتما مشکل بزرگی داشته که داره جدا میشه.از کجا فهمیدی می خواد زندگی تو رو خراب کنه؟؟خودش علنا گفت چرا این با شوهرش خوبه؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حسود بدبخته چقد اه

اگه بگم چه کارهایی کرده می فهمی من اصلانمیدونستم حسادت چیه وقتی می دیدمش انرژی منفی می گرفتم بی دلیل امابازم هیچی نمی گفتم الان ک جداداره میشه بهم گفتن چقدر پشتم حرف زده ک خداشاهده یکیشم من نگفتم من اصلادروغ نمیگم شاخ دراوردم اصلا

براش طلب خیر و بخشش کن. ببخشش و مطمئن باش کائنات بهتزین ها رو به تو میده

عزیزم من توقنوتم اسمشواوردم هر روز هر روز من یک قانون جذبیم اصلابدی نمی کنم ولی وقتی گفت چرا این جدانمیشه خیلی ناراحتم کرد

بلاخره اونم یه زنه و همجنس خودمون دربارش اینجوری حرف نزن حتما مشکل بزرگی داشته که داره جدا میشه.از ک ...

اره چون زنه دلم سوخت اما علنا اینوگفت 

همسرش نمی خوادش ب هردلیلی من دخالت نکردم 

دوستای گل ۵٠ هزار تا صلوات باید بفرستم که زمان معین نداره کسی میتونه اینجا کمکم کنه ؟؟؟؟ میشه اعلام ...

۱۰۰۰تا با من. دعام کن

من به تمام ارزو هام میرسم... خدا اونارو بهم میده خیلی زود 
دوستای گل ۵٠ هزار تا صلوات باید بفرستم که زمان معین نداره کسی میتونه اینجا کمکم کنه ؟؟؟؟ میشه اعلام ...

اوه چقدر زیاد

من هزارتا می فرستم

اگه جایی بود ک شبیه تو داشت دلم یک دونه عین تو می خرید ❤بابا❤ . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . می شه واسه بابام فاتحه و صلوات بفرستین ؟ ان شاالله ثوابش ب عزیزای آسمونیتون برسه . ممنونم 🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . یا جوادالائمه ادرکنی
بخدا انقدر ازش دفاع کردم با اینکه ذات اصلانداره  مادرش دنبال اینه ک زندگی من وجاری دیگموخراب ک ...

وای ک از جاری نگو ک حسابی دلم ازشون خونه

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین