2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استراحت کن یذره بعد ☺️مثلا یکسال برای خودت میگم چون سخت میشه بلافاصه بارداری بشی 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

در زودترین حالت ممکن صبر کن یک سالش بشه بعد دومی رو اقدام کن من چون اسپرم شوهرم مشکل داره و افتضاحه هم سخت باردار میشم هم سقط میشن برای همین برای دومی میخواستم زودتر اقدام کنم ولی سرچ زیاد کردم به دلایل مختلف می‌خوام صبر کنم و یک سالش که شد اقدام کنم

واسه خودم نیس عزیز

برای زن داداشتون ناراحت شدم من خودم بعد چهارماه از سقطم باردار شدم🙂 زمانی بخیه اش خوب شد اقدام کنه مشکلی نیست ولی حتما اسید فولیک ومصرف کنه 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

زن داداشم ۱۸ روزه زایمان کرده بچه اش مُرده به دنیا اومد

یه یهماهی خییییییلی تقویتش کنید یه آزمایش بره چرا بچش مرده به دنیا اومده اگه مشکلی نبود واز لحاظ ذهنی وجسمی آماده بود میتونه دوباره اقدام کنه

آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟

[QUOTE=] فشارش بالا بود بستریش نکردن بعد از ۴ روز رفت بچه تو شکمش مُرده بود ۴۸ هفته بود [/QUOTE]

آخ 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای دل همتون ان شاالله خدا به قلب همتون آرامش بده خدا لعنت کنه که بستریش نکردن واقعا مغزم داره منفجر میشه مگه میشه فشار بالا رو بستری نکنن عجب احمقایی ان وااااای خدا رحم کنه به دلش خدا آرومش کنه ان شاالله خدا زودتر دامنشو سبز کنه دوباره 

بعد از زایمان طبیعی تا شش ماه به نظرم صبر کنه رحم آمادگی پیدا کنه اضافه وزنش رو هم از بین ببره که دوباره افزایش فشار نداشته باشه ⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩