2777
2789
خورش کدوحلوایی
مواد اولیه :

گوشت راسته گوسفندی یک کیلوگرم
پیاز بزرگ یک عدد
آلو خورشی 150 گرم
رب گوجه‌فرنگی یک قاشق غذاخوری
زعفران سه قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
روغن و شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری
کدو حلوایی بزرگ یک عدد
نمک به میزان لازم




طرز تهیه:
گوشت خردشده را با پیاز تفت دهید تا کمی طلایی شود، رب گوجه‌فرنگی، نمک و آب اضافه کنید. بگذارید گوشت‌ها پخته شود بعد از کمی پخت، آلو را به همراه زعفران و شکر اضافه کنید تا خورش جا بیفتد. کدوها را خرد کرده با کره و روغن سرخ کنید. 10 تا 15 دقیقه آخر، آنها را روی خورش قرار دهید تا مواد جذب هم شوند. می‌توانید آن را با پلو زعفرانی سرو نمایید.

مجله آشپزی خانواده سبز
زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خورش آلو اسفناج با مرغ

مواد اولیه :
اسفناج یک کیلوگرم
مرغ نصف عدد
پیاز یک عدد
سیرخردشده دو حبه
نمک، زردچوبه، فلفل و ادویه به میزان لازم
روغن یک قاشق غذاخوری
آلوبخارا به میزان لازم
آب دو لیوان



طرز تهیه برای چهار نفر:

مرغ را به اندازه‌ دلخواه خرد می‌کنیم و همراه پیاز خرد شده، سیر و روغن تفت می‌دهیم. زردچوبه، فلفل، ادویه و نمک را به آن اضافه می‌کنیم و در ظرف را می‌گذاریم و زیر گاز را کم می‌کنیم تا خود مرغ آب بیاندازد. آن‌گاه اسفناج را بعد از شستن و خرد کردن در ظرف ریخته و می‌گذاریم با حرارت کم پخته شود (اسفناج احتیاج به آب ندارد چون اسفناج آب می‌اندازد) وقتی آب اسفناج گرفته شد به مرغ‌ اضافه می‌کنیم آن‌گاه آلوها را همراه با دو لیوان آب به درون غذا می‌ریزیم و می‌گذاریم با شعله کم غذا بپزد و جا بیفتد. برای چاشنی و مزه غذا اگر آلوها کافی نبود می‌توانیم از آبغوره یا آبلیمو استفاده کنیم.



نکته: در این غذا به جای آبغوره یک قاشق قره‌قورت هم می‌توان استفاده کرد.
البته من با گوشت گوسفند درست میکنم و به نظرم خوشمزه تره...
زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792