2777
2789
عنوان

قرص متفورمین

91 بازدید | 10 پست

سلام من سندروم پلی کیستیک دارم شنیدم قرص متفورمین هم درمان میکنه،هم لاغر میتونم بدون نسخه بگیرمش؟واینکه قصد بارداری ندارم میخام هم درمان بشم هم لاغر تاثیرداره؟ نمیخوام برم دکتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا منم پریودم وحشتناک نامنظمه الان چند ماهه پریود نشدم تو این کرونا جرات ندارم برم دکتر متفورمین گرفتم دارم میخورم

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

بره بدون نسخه هم میدن

هم لاغر و هم درمان میکنه

فقط اگ قصد بارداری نداری حواست خیییلییی باشه

من با متفورمین بدون هیییچ کسی از فامیل ک دوقلو باشه دوقلو دلر شدم

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
والا منم پریودم وحشتناک نامنظمه الان چند ماهه پریود نشدم تو این کرونا جرات ندارم برم دکتر متفورمین گ ...

من پریودم منظمه پارسال رفتم دکتر گفت پلی کیستیک داری منم دیگه پیگیرنشدم

منم همین مشکل وداشتم دقیقا دکتربهم متفورمین داد روزی دوتا میخوردم مابین غذاهم لاغرشدم هم تخمدانم خوب شدهم بعد۹ماه باردارشدم

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️
منم همین مشکل وداشتم دقیقا دکتربهم متفورمین داد روزی دوتا میخوردم مابین غذاهم لاغرشدم هم تخمدانم خوب ...

روزی چند تا میخوردی من یه دونه بعد ناهار میخورم فشارم افت میکنه

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
روزی چند تا میخوردی من یه دونه بعد ناهار میخورم فشارم افت میکنه

نه من روزی دوتا بین ناهاروبین شام میخوردم قرص قندخون ربطی به فشارنداره

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️
نه من روزی دوتا بین ناهاروبین شام میخوردم قرص قندخون ربطی به فشارنداره

همون قند خونم افت میکنه دیگههه بی حال میشم!