2777
2789
عنوان

تومور هیپوفیز

2198 بازدید | 10 پست

سلام من ی روز تو باشگاه دچار تاری دید شدید و عدم حرکت قرنیه شدم ب پزشک مراجعه کردم تشخیصشون تومور هیپوفیز بود تقریبا شیش ماه پیش ازمایش ها خوب بود و گفتن تومور مشکلی ایجاد نمیکنه تو چند ماه اخیر پریودم ب طور کامل قطع شد تا دارو خوردم و درست شد.و تاری دید رو دارم مشکلات اعصاب هم پیدا کردم.ی سری خطوط بنفش هم روی پوستم هست.میشه هر چی از هیپوفیز بر اساس تجربه دارید بگید.خیلی نگرانم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم تومور هیپوفیز داشتم، دکتر خلیل میرزا محمدی جراحی تومور هیپوفیز از راه بینی برام انجام دادن، نه درد نه خون ریزی نه دوره نقاهت طولانی، هیچ کدوم رو نداشتم و الان خیلی حالم خوبه و نتیجه عملم واقعا عالیه. شمارشون رو میذارم 86083029

منم تومور هیپوفیز داشتم، دکتر خلیل میرزا محمدی جراحی تومور هیپوفیز از راه بینی برام انجام دادن، ...

عزیزم میشه درخواستم بپذیرید چند تاسوال دارم ممنون میشم میخوام از نگرانی دربیام

منم تومور هیپوفیز داشتم، دکتر خلیل میرزا محمدی جراحی تومور هیپوفیز از راه بینی برام انجام دادن، ...

منم تایید میکنم. عموی منم عملش با دکتر میرزا محمدی بود. اونم الآن مشکلی نداره و از عملش راضیه