2777
2789
عنوان

عقد خواهرم

184 بازدید | 18 پست

قبل محرم عقد خواهرمه خانواده داماد خیلی کلید کردن که باید جشن بگیرید بچه ها ما مازندرانیم اینجا واقعا وضعیت قرمز هرچی به مادر شوهرش میگیم که عقد محضری خانوادگی بگیریم بعد کرونا یه جشن مفصل تو کتش نمیره میگع من یه پسر دارم آرزو دارم بابا چه آرزویی اخه خود دامادم پیش ما میگه هرچی شما بگید میره خونه حرفش عوض میشه همدیگرم خیلی میخوان اینطوری نیست که بگیم به هم بزنن چیکارشون کنیم؟

لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مازندران  اوضاع خیلی خرابه میخ اهنی نرود در سنگ همینه دیگه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

معلومه که بخاطر جشن  بهم نمیزنن😐خواهر منم تا چند وقت دیگه عقد می‌کنه داماد هم تک پسره اتفاقا و مامانش کلی آرزو داره واسش ولی خب قرار نیست جشن بگیریم،دیگه باید همه شرایط رو درک‌کنن دیگه

چون خرج عقد با خونواده عروسه حتما فکر میکنه میخوایید از زیر خرج در برید.بهش بگید ما هزینه رو نقدا با ...

اخه بخدا خرج الکیه چون هیچکس نمیاد من خودم همسرم مخالفه با اینکه جشن خواهرمه نمیزاره خودم با بچه کوچیک برم

لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...

دلیل اوضاع بحرانی آمل تو مازندران دقیقا عروسیا بود، یعنی تا تالارا باز شد همه عروسی پشت عروسی، الان مثل شهر زامبیا شده، هیشکی نمیتونه از خونه بیرون بیاد. لطفا باهاش منطقی صحبت کنید. بچه که نیست میخواد میخواد. خوبه زندگی خواهرتون با یه حادثه ناگوار شروع بشه، بعد بشه آینه دق برای کل عمرش؟ همه عقد خواهرتو با اون ماجرای بد یاد کنن؟