2777
2789
عنوان

لعنت بهتون😠😠😠

610 بازدید | 99 پست

آخه تلگرام،اینستاگرام،واتساپ و .... هزارتا کوفت و زهرمار واسع خاله زنک بازی و لاس زدناتون بس نیست که نی نی سایتم دارین به گند میکشین؟؟؟😡😡😡

شما اگه مردانگی داشتین که اونو واسه زن و بچه خودتون خرج میکردین نه اینکه بیاین درمورد حاملگی و زایمان تو نی نی سایت نظر بدین

تازگیا متوجه شدم با اکانت خانوم میان و خصوصی درخواست میدن😒😒ای تف به ذات خرابتون...

ببخشید آبجیای گلم یکم تند حرف زدما اعصابمو خراب کردن...حیف نی نی سایت///:

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

هیچ جا از دستشون امنیت نداریم

مُتَاسِفانِه اِستِفآدَم اَز گوشئ📱به حَدئ رِسیدِه کِه،،،،،،دیگِه نِمیدونَم اون گوشیِه مَنه یآ مَن آدَم اون🤕🤔

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

ب اعصابت مسلسل باش بوص باعی😐

😉

اره اینقد کثیفن ک همینجام قلدری وگردن کلفتی میکنن و ب خانما توهین میکنن و ی جنس از خودازخودتم ازش حمایت میکنه واقعا اونایی ک حمایت میکنن ی چیزی کم دارن خودشون میدونن چی😑😑😑

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
ب منم چن بار درخواست دادن آخرش فهمیدم‌مرد بودن

یکیشون تو خصوصی ب دوستم گفته بود بیا بهت یاد بدم چیکار کنی دل شوهرتو ببری😐😐😐

قبلنا آقایون توی سایت خیلی کمک میکردن به خانما

از مشاوره تا توصیه های مختلف

ولی متاسفانه الان یه مشت بچه و یه مشت مریض هم به اقایون سایت اضافه شدن

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین. ازین که بهم بگین خوشبحالت متنفرم.