2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو این فصل معمولا صندل میگیرن

اما من خودم همیشه عاشق کتونیم😀

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

خرید جهیزیه

با تخفیف و ب صورت قسطی و تحویل رایگان درب منزل با بیش از یک میلیون تنوع کالا هرچیزی بخاید هست 

کسایی ک دنبال جهیزیه یا وسایل خونه هستن پیشنهاد میکنم ی سر ب دیجی کالا بزنید خیلی خوبه محصولات جهیزیش قسطی هم میده و تخفیفم میده ی نگاه کنید ضرر نداره

مشاهده/خرید جهیزیه ب صورت قسطی و با تخفیف

حتما همه ی سر بزنید

کتونی بهتره ...با اکثر لباس ها ست میشه .

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
2790
2778
2791
2779
2792