2789
عنوان

شوهر عوضیم😡😤

522 بازدید | 11 پست

سوا از بحث کرونا و اینک ما تقریبن هفت هشت ماهه قرنطینه ایم و برای کارای ضروری میریم بیرون....تواین ده سال زندگی از اولشم اهل مسافرت و برنامه هفتگیو گردش نبود الانم پسرم ۴ سالشه سال ب سال نمیگ بیا ببریمش گردشی پارکی جایی همش من تنها میبرم پسرمم مدام میگ با بابا بریم ماشین سوارشیم الانم باهاش بحثم شد رفت پیشه رفیقاش مدام برا رفیقاش و رفیق بازیاش وقت داره اعتیاد دارع باونا میکشه خسته ام دلم برای پسرم میسوزه 🙁🙁🙁

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

عجب...😔😒

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کاش ترکش میدادی عزیزم اعتیاد خیلی بده واثرات خیلی بدتر ازاینم داره خودت که هیچ اون بچه طفل معصوم خیلی بیش تر آسیب میبنه ادمهای معتاد همینن بهفکر زن وبچه نیستن بیخیالن بنظرم تلاش کن زندگیتا نجات بده تا بچت کوچیکه ترکش بده تلاشتا بکن اگر تام توانتا گذاشتی و فایده نکرد شرایط طلاق داری جداشوازش مشخصه که هنوز زیاد درگیرش نیست تازوده به دادش برس بدتر میشه اوضاعتا دلخوش این زندگی نباش که تهش خودت میسوزیا بچت 

❤❤❤❤
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز