2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی واسه منم دوبار منفی شد خیلی حس بدیه 😭

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

منم ای یو ای کردم منفی جواب گرفتم دوبار درکت میکنم ایشالله طبیعی ایندفعه باردارشی 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

یک فرصت وِزه برای خرید لوازم زندگی یا جهیزیه

اگ میخاید لوازم خونه بخرید یا جهیزیه پیشنهاد میکنم از دیجی کالا بخرید هم تنوع زیاد داره هم تخفیف میده و هم ب صورت قسطی میتونید بخرید 

حتما ی سر بهش بزنید و اطلعات بیشترو بخونید ضرر نداره!

مشاهده /خرید جهیزیه ب صورت قسطی و با تخفیف

نا امید نشو عزیزم شاید باورت نشه دقیقا ب همین روزا سه سال پیش منم ای یو ای کردم ک منفی شد و زار میزدم و حال بدم با هیچی خوب نمیشد ولی خدا دعا هامو شنید و بعد از یکسال بدون هیچ درمانی باردار شدم و الان بچه ام یکسالشه 

فقط خواستم بهت بگم ک امیدتو از دست نده و هر روز از خدا بخواه و یقین داشته باش ک میشه تو هم ی روزی دست بچه اتو میگیری  و از این روزات خنده ات میگیره ک چقدر گریه کردی 

اگه چند ساله منتظری بدون تنها نیستی منم مثل خودت سالها برای داشتنش دعا کردم و تو ناب ترین زمان ک اصلا فکرشو نمیکردم خدا دامنم رو سبز کرد ک هر روز هزاران بار شاکرم و برای شما دوست عزیزم ک در آرزوی داشتن اولاد هستی دعا میکنم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

عزیزم صبوری کن..

تا وقتی پری نیومده امیدوار باش

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم...