2777
2789
عنوان

کسی ترکی استانبولی بلده؟ بیاین

129 بازدید | 27 پست

یه جمله رو تو اهنگ شنیدم میشه فارسی بنویسم شما ترکیشو بفرستین که تو گوگل سرچ کنم😍😢

ایسترسن بیداها بور

یوتکو ذاتا حَیات بِنی🤔

هانیلهستم... پرنسسی ازشهر اُز❤

خب همینو بنویسی هم میاد دیگه 

در ساحل ماسه ای با خدا قدم میزدم. به پشت سرم نگاه کردم جاهایی که از خوشیها حرف زده بودیم جای دو رد پا بود و جاهایی که از سختیها حرف زده بودیم تنها جای یک رد پا بود به خدا گفتم:در سختیها کنارم نبودی ؟خدا گفت:آن رد پایی که میبینی من هستم در سختیها تو را به دوش می کشیدم خدایا تو بی نظیری 😍😍😍😍 آدمهارو نه تو سفر بلکه وقتی خرشون از پل گذشت بشناس******چند بار که به درد و دلت بگن چرت و پرت یاد میگیری از درد بمیری ولی از کسی کمک نخوایی😢😢 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخش دوم ذاتا زندگي ندارم  يوكتو يني نيست حيات يني زندگي بني يني براي من  ذاتا هم كه ين ...

ممنووون😍میشه به ترکی هم  تایپپ کنی؟

بخش اول ايسترسن يني ميخواهي بيداها يني دوباره باز هم بور نميدونم چيه مطمئني فقط گف بور ؟ اگه منظ ...

نه بویور نگفت دوتا جمله گفت یکی همین ایسترسن بیداها بور یکیم یچیز دیگه بالاتر فرستادم دوتاش اخرش بور داشت

میشه ایسترسن و بیداها رو برام تایپ کنی؟

هر چقد میخوای مغرور باش  این زندگی که به من لطمه میزنه

عزیزم از طریق معنی گوگل اهنگ ترکی رو تشخیص نمیده راه دیگه ای داره پیداش کنم؟

يتماز  سه يني صبح كافي نيست

بيداها بور احتمالا بيداها وور هستش بمعني دوباره ضربه بزن

اگرميخواهي دوباره ضربه بزن

من كه ذاتا زندگي ندارم(زنده نيستم كلا)

صبح كافي نيست(الان)دوباره ضربه بزن

وفادارم به رويايي كه نيست.......................
2790
2778
2791
2779
2792