2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا از دیروز میشه فروخت منم غیرمستقیمم فروختم تاپ نصب کن سجام رایگانه بعد سیگنال اهراز هویت بعد ت ...

چن درصدشو فروختی؟؟؟

پولش کی میاد ب حسابت؟؟؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
برای فروش به بانک احتیاجی به سجام هست؟

به بانگ نفروش 100سال دیگه میدن بهت

برای فروش منم رفتم ایوا فروختم 

املیکیشن ایوا

ولی اشتباه کردم پولمو دیر میدن

ولی به کارگزاری بفروشی اوکی تره

همه60درصدو اشتباه کردم دادم بانک ملی خیلی دیر میده خیلی

پس چیکار کنم؟؟؟

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
چرا از دیروز میشه فروخت منم غیرمستقیمم فروختم تاپ نصب کن سجام رایگانه بعد سیگنال اهراز هویت بعد ت ...

سلام عزیزم منم میخوام بفروشم تو کارگذاری مفید اما هرچقدر فروش میزنم کد واسم‌پیامک نمیشه‌.شما چطور فروختید؟لطفا راهنماییم کنید .چه ساعتی میشه فروخت عصر هم  میشه؟پول همون لحظه به حستبتون واریز شد؟

سلام عزیزم منم میخوام بفروشم تو کارگذاری مفید اما هرچقدر فروش میزنم کد واسم‌پیامک نمیشه‌.شما چطور فر ...

کد رهگیری 48ساعت بعد میاد اگع نیاد ینی شماره شباتون عیب داره

توی سایت سعدی هم میتونی بفروشی

کارگزاری آگاه هم

برو دفتر پیشخوان 

16میگیرن برات همه کاراردمیکنن

کد رهگیری 48ساعت بعد میاد اگع نیاد ینی شماره شباتون عیب داره توی سایت سعدی هم میتونی بفروشی کارگزا ...

عزیزم‌من کارگزاری مفید دارم وباهاش خرید وفروش میکنم ومن مشکلم اینه وقتی سهمها رو واسه فروش انتخاب میکنم وسفارش خرید رو میزنم یه کد باید واسم بیاد اون نمیاد فدات