2777
2789

خخخخ‌ آره‌ فعلا‌ ولی امشب وصل میشه

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مطمئنی؟

مال شما‌ رو نمیدونم‌ مال خودمون‌ رو گفتم، 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
بله الان تاپیک بغلی هم گفتم😁مشکل از فرستنده اصلی یا همون ماهواره یاهست هست که در فرکانس هاش اختلال ...

اع هاتبرد چطوری میتونم شبکه ریور و بیارم🤔

یه دخترِ کاملا منطقی😊💎🌠
برای چی قطع شده؟ من از صب چشم انتظاری کردم ساعت پنج فیلم ببینم حالا که زدم وصل نمیشه😓😒

فعلا که ایران‌ ها‌ و هاتبرد ‌ رو داریم‌ یاهست‌ هست‌ که اونم‌ امشب همسرم‌ درست‌ میکنه

برای چی قطع شده؟ من از صب چشم انتظاری کردم ساعت پنج فیلم ببینم حالا که زدم وصل نمیشه😓😒

تی وی ۲۴دهم قطعه ،،؟اخه ما بقیه کانال هامون هست فقط چند تاش نیست، مث تی وی ۲۴ به شوهرم گفتم اومد بره‌بالا 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
فرکانسا فرقی نداره ک 

آره‌ ولی همسرم‌ کارش اینه، بیاد ببینه‌ شاید شد رو جهت‌ دیگه بیاره