2777
2789
عنوان

چرا آبادانی ها به لاف زدن معروف شدن+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 87 پست
عزیزم بالا توضیح دادم حسش نیست💔😔حوصله ندارم داره با حرفاش به بقیه شهرا توهین میکنه شعورشو زیر سو ...

هنوز بچه ای و نمیتونی موضوعیو درک کنی خوش باشی 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه چیز میگم به کسی بر نخوره و ریپلای هم واسه دعوا نکنین واقعا بعضی هاتون خیلی بچه این  مگه داره راجع به آمریکا و اسرائیل صحبت میکنه. این‌طور جبهه گرفتین بابا آبادان یکی از شهرای ایران بازبان فارسی قبلا عالی بوده الان هم هست توهین نکنین لطفا آبادان هم یکی از بهترین شهر است و باید به وجود خودش و مردمش افتخار آبادان تنها نه کل شهرای ایران همه خوبی ها خشگلی های خودشونو دارن 

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
داره با حرفاش به بقیه شهرا توهین میکنه شعورشو زیر سوال میبره یعنی چی که میرفتن به اقوامشون میگفتن با ...

دلیلت اصلا قانع کننده نبود یه لیوان گل گاو زبون بخور اعصاب داغونت و سرماخالی نکن من از هیچ شهری حرفی نزدم جز آبادان

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
خب حالا هرچی اولین بوده داشتند الان چی دارند؟ داشتم داشتم مهم نیست الان مهمه که چی دارند 

ببخشید که نصف جووناش شهید شدن که کشورت سقوط نکنه بعد یکی مثل تو بی چشم  و رو بیاد بگه الان چی دارن؟

فقط تاسف تاسف

🌚
اسی دمت گرم واقعا جالب بود

ممنونم عزیزم⚘

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
عزیزم بالا توضیح دادم حسش نیست💔😔حوصله ندارم داره با حرفاش به بقیه شهرا توهین میکنه شعورشو زیر سو ...

این مقاله خبرگزاری فارس درمورد ابادان
https://www.farsnews.ir/amp/13941216000449 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
ببخشید که نصف جووناش شهید شدن که کشورت سقوط نکنه بعد یکی مثل تو بی چشم  و رو بیاد بگه الان چی د ...

نباید بااین کاربر بحث کرد فقط سطح شعورشو رسوند 

داره با حرفاش به بقیه شهرا توهین میکنه شعورشو زیر سوال میبره یعنی چی که میرفتن به اقوامشون میگفتن با ...

مگه چی گفته که داره به بقیه شهرا توهین میکنه  فقط راجع به ابادان گفته همین اسم هیچ شهریو نگفته واقعا متاسف میشم از بعضی از کاربرا چون فوقالعاده کج فهمن درضمن من استان فارسم نه ابادان کع بگی داره ازشهرش دفاع میکنه

😍 خدایا هزار بار شکرت 😍                  
خوب داره میگه چرا بقیه افراد فکر میکردن ابادانیا چاخان میکنن ریشه این تفکر کجاست توهینی نکرده عین ای ...

من که نشنیدم بگن چاخان میکنن😑ولی بعضی جاهاش توهین به شعور بقیه شهراست

الان که ۵۰ سال گذشته چه فایده ای داره این حرفا

این مقاله خبرگزاری فارس درمورد ابادان https://www.farsnews.ir/amp/13941216000449  

ممنونم ازت عزیزم⚘

من که نشنیدم بگن چاخان میکنن😑ولی بعضی جاهاش توهین به شعور بقیه شهراست الان که ۵۰ سال گذشته چه فاید ...

کجاها به بقیه شهرا توهین شده؟؟؟