2777
2789
عنوان

بعد طلاق سخته؟

1476 بازدید | 28 پست

اخلاقامون نمیسازه شوهرم کوتاه نمیاد بددهن فحش میده خسیسه وافکارش قدیمیه منم بی عیب نیستم ولی دیگه خسته شدم از دعواها بچه 4سالم دارم بعد طلاق بنظرتون خیلی سخته؟ پدرم ی طبقه ازخونش بهم میده بچه ام انگارتا7سال بامنه

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

از اطرافیان ما همه بعد از طلاق ازدواج کردن و زندگی خوب دارن. ولی سخته.حتی برا اونا

هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
هر دورانی سختی هاش خودشو داره

زندگی باهمچین مردی بهتره یا طلاق؟

نگران فردایت نباش خدایه دیروز وامروزت خدای فردا هم هست،ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی اون قرن هاست خدایی میکند بهش اطمینان کن ،خدای مهربون من بهت ایمان دارم خودت زندگیمو درست کن🙏وزن شروع84 وزن بعدی82600وزن فعلی 76 وزن هدف70👌من میتوانم
تجربه ندارم خودم ولی یکی از آشناها بخاطر خیانت طلاق گرفته و الان بعد چهار سال پشیمونه

چرا پشیمون

شوهرت بچه تو بهت میده؟دوباره ازدواج کنی  تکلیف بچه ات چی میسه به اینا هم فک کنم ناپدری  سخت تر ه واسه بچه ات همه اینا رو در نظر بگیر بعد تصمیم بگیر

بهترین نیستم اما خودمم😍
اگه واقعا میدونی با طلاق هم خودت هم بچت به ارامش میرسین حتما این کارو بکن.بچه طلاق بهتر از بچه ایه ک ...

ب آرامش ک فکر نکنم چون از الان خیلی بی روحیه وداغونم

شوهرت بچه تو بهت میده؟دوباره ازدواج کنی  تکلیف بچه ات چی میسه به اینا هم فک کنم ناپدری  سخ ...

بخاطر همینا موندم نمیدونم چکار کنم بچه تا7سال بامادره طبق نظر دادگاه 

ب آرامش ک فکر نکنم چون از الان خیلی بی روحیه وداغونم

خب این چیزا بخاطر شرایط و فضای زندگیته.وقتی دعوا و مشاجره نباشه و سرت به زندگیت گرم شه قطعا ارامش میاد.طلاق چیزیه که باید خیلی منطقی روش فکر کنی و ببینی خوبیش بیشتره یا بدیش بعد تصمیم بگیری

زندگی باهمچین مردی بهتره یا طلاق؟

اگ میبینی نکات مثبتش بیشتره بمون 

اینی ک میگم و بردار انجام بده انشاالله درست میشه 

ی کاغذ بردار دوقسمت کن ی سمت نکات خوب شوهرتو بنویس ی سمت نکات منفی ک بدت میاد 

ببین مثبتاش بیشتره یا منفی هاش 

رو ی برگه ام ویژگی های خوب و بد خودتو بنویس

کم کم خودتو اصلاح کن اون رفتارهای ک همسرت بدش میاد و

وقتی تو تغییر کنی همسرت هم اصلاح میشه 

صبور تر باش ، ب بچه ت محبت کن همچنین همسرت 

انشاالله ک بیای بگی باهم خوب شدید 

❤ 

خانواده بهش سرکوفت میزنن.مجبوره بره سرکار. بچه ش یه مدت میاد پیشش بقیه ش پیش باباش.شوهرش هم ازدواج ک ...

چ دردناک