2821
2789
عنوان

آنومالی

114 بازدید | 11 پست

سلام.. خوبین مامانا؟ بچه ها من امروز آنومالی دادم دکترمم عالی بود ولی خیلی اهل حرف زدن و توضیح دادن نبود. عکسایی هم که از بچه نهایتن گرفتم عکسای کاملن کاربردی برای گزارش به پزشک بود. مثلن بچه م دستش نزدیک دهنش بود و دوست داشتم اون عکسو داشتم. اما ندارم. شما چه عکستیی از آنومالی دارید؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ. همش تو پرونده پزشکیم بیمارستان امام خمینیه. البته من چهار ساعت آنومالیم طول کشید شایدم بیشتر

،قلمت بشکند تاریخ اگر ننویسی🥀.هرکس آن شب،به سری نشانه رفت...باشد که تاابد مهرداغ جلادی به پیشانیش🖤بترسد هر لحظه از مرگ خویش و هم کلامی با خدا...که جان بی گناه گرفته و آه مظلومی پشت سرش🖤

خودت باید به حرفش میوردی من دقیقا ۴۰ دقیقه تو اتاق بودم سوالام زیاد بود چون دکتر سونو های قبلی اجازه سوال نمیداد و بسیارررر بد اخلاق😣

حتی یه بار واسه اینکه سوالمو جواب نداد و دوباره پرسیدم دعوام کرد😆

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
خودت باید به حرفش میوردی من دقیقا ۴۰ دقیقه تو اتاق بودم سوالام زیاد بود چون دکتر سونو های قبلی اجازه ...

سوالامو که جواب میداد. خیلیم خوش برخورد بود. اما من دوست داشتم عکسای بیشتری داشتم. حالا نمیدونم همه جا در همین حد عکس میدن یا اینجا اینجوری بود؟

2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز