2821
2789
عنوان

آنومالی

114 بازدید | 11 پست

سلام.. خوبین مامانا؟ بچه ها من امروز آنومالی دادم دکترمم عالی بود ولی خیلی اهل حرف زدن و توضیح دادن نبود. عکسایی هم که از بچه نهایتن گرفتم عکسای کاملن کاربردی برای گزارش به پزشک بود. مثلن بچه م دستش نزدیک دهنش بود و دوست داشتم اون عکسو داشتم. اما ندارم. شما چه عکستیی از آنومالی دارید؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچ. همش تو پرونده پزشکیم بیمارستان امام خمینیه. البته من چهار ساعت آنومالیم طول کشید شایدم بیشتر

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

خودت باید به حرفش میوردی من دقیقا ۴۰ دقیقه تو اتاق بودم سوالام زیاد بود چون دکتر سونو های قبلی اجازه سوال نمیداد و بسیارررر بد اخلاق😣

حتی یه بار واسه اینکه سوالمو جواب نداد و دوباره پرسیدم دعوام کرد😆

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
خودت باید به حرفش میوردی من دقیقا ۴۰ دقیقه تو اتاق بودم سوالام زیاد بود چون دکتر سونو های قبلی اجازه ...

سوالامو که جواب میداد. خیلیم خوش برخورد بود. اما من دوست داشتم عکسای بیشتری داشتم. حالا نمیدونم همه جا در همین حد عکس میدن یا اینجا اینجوری بود؟

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز