2777
2789

من بچه هام کوچیک بودند فرقی نمیکرد صبحانه نهار و شام و اینا هر چیزی که میتونست بخوره میدادم هرچی دوست داشت بعضی صبح ها سیب زمینی و هویج و به آبپز میکردم یا کته میدادم

💖عاشق خانواده ام هستم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جو دو سر رو میپزید اول؟یا خام؟

خام.شب بذار تا صب توی شیر.برا خودم درست میکنم خیلی مقویه سرکاریرم‌گرسنه‌م نمیشه.کشمش وگردو وعسل وآجیل قاطیش میکردم.ولی چون برا بچه سنگینه.مخلفات نمیخوهد بش بزنی. دوستمون گفت ک گردو نده.چون سنگینه.میتونی ب صورت شیربرنجم روی گاز بذاری بجوشه.بش بدی.من خواهرشوهرم ب بچه‌ش میداد.ب منم گفت بده.

اره پسر من قبل یکسالگی همه اینارو میخورد  الان لب ب پوره و غذای میکس شده نمیزنه  

پسرم فقط میکس شده میخوره نمیتونه له شده رو قورت بده برزگتر بشه بدعادت نمیشه ک همش سوپشو میکش میکنم.؟؟؟؟دیروز سوپ براش درست کردم توش برنج وجوپرک وتیکه گوشت‌وهویجوسیب زمینی وجعفری آخرسرم یه کوچولو روغن زیتون زدم.چون برا دفع خیلی اذیت میشه.خیلی دوست داشت.

پسرم فقط میکس شده میخوره نمیتونه له شده رو قورت بده برزگتر بشه بدعادت نمیشه ک همش سوپشو میکش میکنم.؟ ...

نه ولی سعی کن زیاد میکس ندی 

کم کم شروع کن با پشت قاشق له کن 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
من جو دوسر پرک‌که‌مخصوص صبحانه هس با اب میپزم کمی شیره میریزم کمی هم‌موز و اب سیب خیلی دوس داره خیلی ...

از کجا تهیه میکنی عزیز ؟

همون جو پرکهایی که واسه خودمون سوپ میکنیم هست؟؟؟؟

از کجا تهیه میکنی عزیز ؟ همون جو پرکهایی که واسه خودمون سوپ میکنیم هست؟؟؟؟

نه عزیزم جو دوسر پرک

مدل ریزش برای صبحانه اس

مدل درشتش برای سوپ

عطاری های معتبر یا فروشگاه ها دارن

فقط برای صبحانه باید پرک ریز بگیری نه درشت