2777
2789

الان که داره خوب میره بالا که

چرا سقوط؟

فعلا که سکه و دلار داره میاد پایین شکر خدا

انشالله بعدشم خونه و زمین

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان که داره خوب میره بالا که چرا سقوط؟ فعلا که سکه و دلار داره میاد پایین شکر خدا انشالله بعدشم ...

اگه بیاد همشون باهم میاد پایین. اگرم بره بالا همشون باهم میره بالا. مگه اینکه موقت یکیشون نوسان کنه

امروز که ترکید😃😃

چی ترکید؟

؟!

همش منفی! خوب اصلاح هست

همیشه سهام ها اصلاح دارن

مگه ندارن!؟

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
چقد دیه اصلاح😐😂😂  

من همه سهم ها رو نمیدونم

ولی خوب یسری سهام ها سودهای عالی دادن

سیو سود کنید

بذارید سهم اصلاحشو بخوره

مثلا چ سهمایی ..فعلا این چندوقته حال بورس داغونه😐😂

ببین مثلا وتجارت 

خوب ببین چ سودی داده

یا ثشرق

وبصادر 

خیلی سهام ها....

خوب نمیشه ی کله صعودی برن ک

!

الان مثلا ۵۰۰ تومن سود کردم سیوش چه جوره

به اندازه سودت

از سهامت بفروش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز