2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام گلم. بعد ازین که خامه کشی کردی. دور تا دور کیک و شوکورول بچسبون روی کیکو توت فرنگی و شکلات های خوشگل بریز

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
سلام گلم. بعد ازین که خامه کشی کردی. دور تا دور کیک و شوکورول بچسبون روی کیکو توت فرنگی و شکلات های ...

مرسی عزیزم ژله بریلو خریدم با مروارید خوراکی میخوام با اونا تزیین کنم اگه ایده ای چیزی داری میگی برام

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

مرسی عزیزم ژله بریلو خریدم با مروارید خوراکی میخوام با اونا تزیین کنم اگه ایده ای چیزی داری میگی برا ...

بریلو و با اب کمی رقیق کن بریز روی کیکت دور تا دور کیک و با میوه و روش هم با مروارید تزیین کن. 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
بریلو و با اب کمی رقیق کن بریز روی کیکت دور تا دور کیک و با میوه و روش هم با مروارید تزیین کن. 

و میخوام کیک شیفون لپزم به نظرت خوب در میارم کیکو؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

چقدر اب بریزم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

ببخشید ماریا جان انقدر سوال پیچت کردم

اخه شما کد بانوی سایتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت

@ماریاقناد     ماریاجان میشه بگی چطوری روی کیک اسم بنویسم و با چی

با شکلات اب شده که تو قیف یکبار مصرف ریختی