2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

141 بازدید | 14 پست

خانوما کسی بود تو سونوهاش فولی غالب نداشته باشه فولی هاش سایز ۶ میل اینا بوده باشه چیکار کردین حامله شدین من تخمکام آزاد نمیشه بزور اونم برا حامله شدن خوب نیست دکتر گفت آی یو آی کنی بهتره ولی حالا نکن ۳ ماه فرصت میدم برو وزن کم کن خیلی تاثیر داره راسته کسی رو دیدین با وزن کم کردن حانله شده باشه دیگه ای یو ای نرفته باشه

اره عزیزم من ماماام 

خیلیا رو دیدم با پیاده روی کم کردن وزن حامله شدن خییییلی خیلی تاثیر داره

پودر اینوفولیک اسیدم از دکترت بپرس اگه اجازع داد بخور ...

❣روز ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد❣

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اره عزیزم من ماماام  خیلیا رو دیدم با پیاده روی کم کردن وزن حامله شدن خییییلی خیلی تاثیر داره ...

والله از دیروز دنیا برام تیره وتاره میترسم از مراحل آی یو ای اینا تازه کلی هم هزینه دارن تو این گرونی 

من که کلا هر موقع میرفتم سونو فولیکول نداشتم بعد پنج ماه اقدام ماه آخر با اینکه لاغر بودم دارو گیاهی و قرص لتروزول  و پیاده روی گاهی رفتم همون ماه تو سونو دو تا فولیکول نشون داد و همون ماهم به لطف خدا حامله شدم 

اگه وزنت زیاده تاثیر داره پیاده ردی ولی کنارش دارو هم باید مصرف کنی و یکسری چیزهای دیگه که حتما دکترت گفته

من که کلا هر موقع میرفتم سونو فولیکول نداشتم بعد پنج ماه اقدام ماه آخر با اینکه لاغر بودم دارو گیاهی ...

مثلا چیا والله برای این ۳ ماه فقط متفورمین داد گفت ببین اصلا با همین متفورمین پریود میشی یا حتما باید قرص مدروکیب بخوری بعد ۳ ماه ک وزن کم کردم دوباره برم پیشش  تا دارو اینا بده مثلا دکتر شما چیا گفت بهت گلم

والله از دیروز دنیا برام تیره وتاره میترسم از مراحل آی یو ای اینا تازه کلی هم هزینه دارن تو این گرون ...

ن عزیزم نگران نباش...

من یکی از اقوامم ۷ سال هزینه کرد و کلی درمان اخرش همه اینا رو گذاشت کنار س ماه ب بهانه وزن کم کردن روزه گرفت همشو...

هم عبادت میکرد هم وزن کم میکرد دیگه...

شاید ۲۰ کیلو وزن کم کرد بعدشم سریع باردار شد...

حتی اگه خواستی بری واسه IUI اینا الان نرو بذار وزنت کم شه و تو این مدت شکر نخور اصلااااا پیاده روی بکن گرمیجات بخور...هودتو تقویت کن ...

وزنت چنده؟؟

ن عزیزم نگران نباش... من یکی از اقوامم ۷ سال هزینه کرد و کلی درمان اخرش همه اینا رو گذاشت کنار س ما ...

۷۸😔😔😔خداکنه من ک کلن نا امید شدم از دیروز ی غم بزی تو دلمه تازه بدتر اینکه نخواستم شوهرم بدونه نگفتم بهش ک دکتر ای یو ای پیشنهاد کرده

مثلا چیا والله برای این ۳ ماه فقط متفورمین داد گفت ببین اصلا با همین متفورمین پریود میشی یا حتما بای ...

من بهم متفورمین میداد چون پریودی هام نامنظم بود دوفاستون هم میداد که بخورم پریود شم بعد از شب سوم پریودی لتروزول میخوردم برای تخمک گذاری هست ۴ ماه استفاده کردم ولی فولیکولی نداشتم هیچی بعد ۴ ماه یه دکتر دیگه رفتم اون فقط لتروزول و دوفاستون داد من خودمم رفتم طب سنتی بهم دارو گیاهی داد یک ماه استفاده کردم لطف خدا حامله شدم به نظرم اولا دکترت رو عوض کن دوما حتما دارو گیاهی هم کنار قرص هات بخور چون دو تا خواهر دیگه هم دقیقا مشکل من رو داشتن اونا بهم گفتن یک ماه دارو گیاهی خوردن حامله شدن برای همین منم رفتم طب سنتی و کنار دارو های دکتر گیاهی هم استفاده میکردم

من بهم متفورمین میداد چون پریودی هام نامنظم بود دوفاستون هم میداد که بخورم پریود شم بعد از شب سوم پر ...

میشه هم دارو شبمیای و هم گیاهی رو خورد اخه ی دکتر گیاهی اینجا هست میگه نباید قرص اینا بخوریم فقط گیاه هیاشو

۷۸😔😔😔خداکنه من ک کلن نا امید شدم از دیروز ی غم بزی تو دلمه تازه بدتر اینکه نخواستم شوهرم بدونه نگ ...

وزنتم ک زیاد نیست اراده داشته باشی تا اخر پاییز وزنتو کم میکنی ببین نباید استرس داشته باشی اصلااا ازت خواهش میکنم ک ب دلت بد راه نده و نگرانی و ترس اینا رو از خودت دور کن ک اگه ی ذره استرس داشته باشی خیلی خیلی تاثیر داره ها...

پسفقط ارادتو قوی کن

از IUIاینام نترس والا بعضیا بخاطر تعیین جنسیت و دوقلو شدن بچه هاشون از سر خوشی و سیری میرن انجام میدن پ نترس فقط امیدت ب خدا باشع و اصلاااا جا نزن عزیزم..

در مورد اون پودر اینوفولیکم ک بهت گفتم با دکترت صحبت کن نطرشو بپرس مکمل خوبیه هم کاهش اشتهاست هم فولیک اسید داره

وزنتم ک زیاد نیست اراده داشته باشی تا اخر پاییز وزنتو کم میکنی ببین نباید استرس داشته باشی اصلااا از ...

باشه عزیزم ممنون☺التماس دعا گاهی میام باهات درد ودل کنم امید خوبی میدی

میشه هم دارو شبمیای و هم گیاهی رو خورد اخه ی دکتر گیاهی اینجا هست میگه نباید قرص اینا بخوریم فقط گیا ...

من که لتروزول رو میخوردم دارو گیاهی هم که مصرف میکردم زنجبیل و رازیانه و جنسینگ بود حالا بازم شما حتما از طب سنتی بپرس براساس نظر ایشون عمل کن لتروزول فقط سوم تا هفتم پریودی هست میتونی تو اون تایم دارو گیاهی مصرف نکنی آب هویج بخور تو تایم پریودیت