2777
2789
عنوان

سینوسم خانوما تورو همون خدا بیاین پر بازدیدش کنید 😢😢😢😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 13272 بازدید | 1212 پست
چشم گلم @رزعشق     @شوکتتت     @مامانبزرگپانیذ     @ ...

چشم عزیزم 😚

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

اسی امیدت به خدا باشه 😢😢😢

۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد .....😍😍😍عاشق داداشیمم  که تو تمام مراحل زندگی دستمو گرفت ..همراهم بود ....بهم ثابت کرد که هنوزم مرد خوب وجود داره ...داداشی یه دنیا دوستت دارم ...مرد ترینی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=149983241]@شانسی     @سواره     @آناعشق     @آنخماهو_وشرکا   &nbs ...[/QUOT

الهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم

الهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
ببخشید تکتون کردم  کمک کنین بره پربازدید

خوب کاری کردی گلم انشالله خدا زودتر شفاش بده برگرده پیش خونوادش

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
@arasia     @delvin19     @mahmoon     @اسطوره۲۰   ...

جانم عزیزم؟

خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و  نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی  خواست‌ها وحاحتهای خودم و عزیزانم   خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون می‌دونم که  خودت و فرشته‌ها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام  به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️
فداتشم مهربونم عزیزم 😍😘😘😘شکر خدا داروها اثر داشتن خیلی بهتره ممنون از احوال پرسیت😍😘

خدا رو شکررررر مواظب خودتو دخترای گلت باش ❤🌹🌺😘

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

به حق موسی ابن جعفر زودتر  خوب خوب میشه  همه ی بیماران خدا شفا بده

الهی امین 

خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و  نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی  خواست‌ها وحاحتهای خودم و عزیزانم   خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون می‌دونم که  خودت و فرشته‌ها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام  به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️
@شوکتتت     @میمونمت     @110bal110     @جییییلت   &nbs ...

براش ۱۱۰ تا صلوات میفرستم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام