2777
2789
عنوان

عقدم نزدیکه ولی...

373 بازدید | 27 پست

قراره تازگیا عقد کنیم ولی نامزدم میگه پیش روانشناس نمیریم اون اتاقی که راجب زن و مرد میگه.دقیق نمیدونم چیه اگه نریم مشکلی پیش نمیاد؟راجب چی حرف میزنن؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ن میگه شب زفاف اروم باشه  زنا موقع پریودی اخلاق ندارن طرفشون نرید   همو دوست داشته باشین اگه مشکل ژنتیک ندارین همیناس 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 
ن میگه شب زفاف اروم باشه  زنا موقع پریودی اخلاق ندارن طرفشون نرید   همو دوست داشته با ...

مرسی عزیزم 😍

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
ن میگه شب زفاف اروم باشه  زنا موقع پریودی اخلاق ندارن طرفشون نرید   همو دوست داشته با ...

پس بنظرم ضروریه.حتما باید بره.خیلی بهش اصرار میکنم میگه من خودم همه چیو میدونم لازم به کلاس نیست

دلیل خوبی نیست  یعنی چی غیرتی میشه  بده مگه یه چیزهایی رو درباره همسر ایتده اش بدونه یا ...

هرکاری میکنم میگم لابد یه چیزی هست که همه میرن.میگه دوس داری راجب این چیزا بدونی.منم آب میشم

هرکاری میکنم میگم لابد یه چیزی هست که همه میرن.میگه دوس داری راجب این چیزا بدونی.منم آب میشم

آب شدن نداره ، بگو بله ، بالاخره باید بدونم ، از اون دخترایی نبودم که از هرجایی بخوام یاد بگیرم ،الانم واسه ازدواج نیازه که بدونم

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....