2777
2789
عنوان

گلو درد شدید

242 بازدید | 22 پست

بچه ها سه روزه گلو درد بدی دارم ی چیزی مثل یتوپ کوچیک تو گلومه ک پایین نمیره اب دهنم قورت میدم خیلی درد میگیره . اب نمک غرغره کردم ال جوش میخورم فایده نداره ایا علائم کروناس .استرس دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه کار ریسکی انجام دادی که بله احتمالش زیاده 

اگه صبح تا شب خونه ای و میری بیرون کاملا با رعایت میری نه 

اطرافیانتون کسی مبتلا شده ؟

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نه کسی مبتلا نشده . اما خب بیرون اره رفتم

من دکتر دیر رفتم عفونتش زد به گوشم پرده شو سوراخ کرد...این مدل گلو درد که انگار یه چیزی تو گلوته فک کنم یه ویروس خاص باشه مثل بقیه گلو دردها نیست واسه من که اینجوری بود

میترسم کرونا باشه ... اما تب و سرفه ندارم اب دهنم ب سختی قورت میدم

احتملا عفونت کرده گلوت 

والا ما ۵ماه کاملا خونه بودیم جز موارد ضروری بیرون نمیرفتیم همسرم هم جایی که میرفت تنها بود مسیر و هم با مماشین خودمون اخرش مبتلا شد😐

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من پارسال اینجوری شدم اونموقع کرونا نبود کلا...من هیچ مشکلی نداشتم فقط گلو درد بود بعدش شد گوش درد

اوکی عزیزم . پس باید برم دکتر . انتی بیوتیکتی ک خوردین چی بود؟