🌹بسم رب الشهدا والصدیقین🌹
*محافظ درهای حرم حضرت زینب(سلام الله علیها)
🌿🌿🌿همسر شهید :
دو شب قبل از اینکه امین حرفی از سفر به سوریه بزند، خوابی دیده بودم که نگرانی من را نسبت به مأموریت دو چندان کرده بود. خواب دیدم یک صدایی که چهرهای از آن به خاطر ندارم، نامهای برایم آورد که در آن دقیقاً نوشته شده بود "جناب آقای امین کریمی فرزند الیاس کریمی به عنوان محافظ درهای حرم حضرت زینب (سلام الله علیها) منصوب شده است" و پایین آن امضا شده بود.🌿🌿🌿
🍃🍃🍃
لباس عروسی که به سلیقه شهید مدافع حرم دوخته شد
همسر شهید کریمی میگوید: تمام گلهای لباس و دامن را و حتی نگینهای وسط گلهای لباس عروس را امین با حوصله و سلیقه تمام چسباند! 🍃🍃🍃
نام و نام خانوادگی: امین کریمی چنبلو
نام پدر:الیاس
ولادت:1365/1/1__ اصالتاً مراغهای است و ساکن تهران.
شهادت:1394/7/30__ ریف سوریه مصادف با شب تاسوعای حسینی
وضعیت تاهل:متاهل
....................................................................
سلام عزیزان . .. به نیت ظهور و سلامتی آقا امام زمان عج و احترام به مقام شهدا ، بزرگداشت مقام و یاد شهدا. حاجت روایی دوستان ..تا هر روز که توفیق باشه به زیارت شهدا میریم ...
من به نیابت از طرف همه افرادی که در این زیارت شرکت میکنند .، چه لایک چه منشن شدن و.. ( هر دوستی که اسمشون نوشته باشه اینجا به هر طریقی)
در پایان تاپیک سوره ملک را خودم میخونم و از طرف همه هدیه میشه به شهید عزیز.
🌿دوستان شما میتونید فقط با فرستادن یک صلوات یا فاتحه یا دعا و سوره دلخواه در زیارت شهدا شریک باشید .. ( کاملا اختیاری )🌿🌿🌿🌿🌿
باتشکر از حضور شما عزیزان
اجرتان با شهدا
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
..........................................................
سلام 🙏 . ختم چهارده روزه ، ۱۴ هزار صلوات به نیابت شهید سید مجتبی علمدار تقدیم حضرت فاطمه زهرا ( س )
.روز ششم : هزار صلوات به نیابت شهید علمدار هدیه به حضرت زهرا ( س)
... یادآوری روز : چهل مرتبه سوره تکاثر
.............................................
🌕🌕دوستان عزیزم خواهشأ قبل از تکمیل متن و صفحات هیچ پیامی ارسال نکنید .
باتشکر 🙏. از همکاری شما عزیزان متشکرم 🍃🙏