2777
2789
عنوان

شوهرم😐😐😐

1685 بازدید | 30 پست

دخترم با ما رو تخت ما میخوابه چون حونمون یه اتاق خواب داره شوهرم چندماه تو حال میخوابه منم دخترم میخوابونم میرم پیش شوهرم میخوابم حالا الان نصف شب بلند شده اومده رو تخت پیش ما چسبیده به من دارم خفه میشم جا تنگ بگو اخه واجب بود همون جا بخواب دیگه دوست دارم یه لگد برنم بندازمش از تخت پایین  

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

😁😁😁

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که به ما گفتی خیلی نگران بودیم از نگرانی در اومدیم دیگه ممنون

گعتم که یکم خشمم بخوابه اه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
 اونی که باید همیشه کنارت بخوابه شوهرته بچه را پایین تخت بخوابونید

خب میخوابیم پیش هم وقتی دخترمو خوابوندم میرم پبشش