2777
2789
فقط اونجاش که زِرت و پِرت کرد خودم تاپیکو حذف میکنم بعد به التماس افتاده بود برا گزارش 😆😆😆😆

اولش بایه اعتماد ب نفسی گفت خودم پاک میکنم🙂🙂🙂

من رفتم کل گوشیمو و سایتو زیرو رو کردم ببینم چجوریه🤣🤣🤣اخرش افتاد ب قسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازی خرکی که پیتزا فروش جوین میشه تو گزوه

ماجرای این دیگه چیه ؟

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
مثلا طرف خواسته قربون صدقه بره البته ماه عشق اولین چراغ سبزه یاسین بود

با اون رابطه ی کثیفی که با نادر داشت همانا چراغ قرمز بود به اسی

شایدم اسم رمز بود که نیا پایین ما مشغولیم

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
😂😂😂 منم گفتم چ خوب این حتما خیلی میدونه بپرسم ازش😂😂

اصن خیلی خوب بود همه چیش سوژه بود😂

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
اولش بایه اعتماد ب نفسی گفت خودم پاک میکنم🙂🙂🙂 من رفتم کل گوشیمو و سایتو زیرو رو کردم ببینم چجوری ...

یه پوزخندم میزد و میگفت خودم پاک میکنم

من فک کردم سایت اپدیت شده 

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢
یه پوزخندم میزد و میگفت خودم پاک میکنم من فک کردم سایت اپدیت شده 

دوتا تاپیک قبلش زد از بقیه پرسید چجوری میشه پاک کرد یکی هم روش پاک کردن نظر تنها رو یادش داد  این فکر کرد تاپیک هم همینجوریه و صدا زدن نی نی یار یادش دادن که اونم زود نمیاد 

لعنتی تهدیدمونم کرد که میتونم برم دوست پسر بگیرم براش تعریف کنم

اینجا نوشتم از راهنماییتون استفاده کنم  

یادم نمیاد کی گفتیم مشاوره ی شوخی خرکی میدیم

ترجمه‌ی متون فنی به نفع خیریه       ***به دلایلی نمیتونم درخواست دوستی قبول کنم. ببخشید دوستای عزیزم***
دوتا تاپیک قبلش زد از بقیه پرسید چجوری میشه پاک کرد یکی هم روش پاک کردن نظر تنها رو یادش داد  ا ...

وقتی یکی دونفر گفتن خب چطوری پاک میکنی قیافش اینطوری بود😏😏😏خودم پاک میکنم

میشه برای رسیدن به خواسته ام تو این هفته یه صلوات بفرستید😢