2777
2789
عنوان

رنگ مو کمک لطفا

93 بازدید | 8 پست

سلام خانوما

من بنابه شرایطی نمیخوام برم آرایشگاه

همسایمون آرایشگره

به نظرتون میشه بهش بگم رنگو قاطی کنه بیارم تو خونه خودم بزارم؟

در ضمن دکلره میخوام کنم

ممنون میشم راهنمایی کنین

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

دکلره نکن 

این توصیه ی من

میسوزونی 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
دکلره نکن  این توصیه ی من میسوزونی

زیرنظر آرایشگره هم نمیتونم؟

مثلا بهم بگه چیکار کنم نکنم

لطفا یه صلوات برا ظهورآقاوتعبیر نشدن خوابم وخوب بودن رابطه بین داداشام و کار پیدا کردنشون وطول عمر پدرو مادرها(پیش مرگشون بشم من دعا کنین لطفا) و حفظ آبروی همه و من به حق آبروی خانوم فاطمه الزهرا(س) و سلامتی شوهرم و کارپبدا کردن همه بیکارها بفرستین  خدا خیرتون بده الهی آمین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

زیرنظر آرایشگره هم نمیتونم؟ مثلا بهم بگه چیکار کنم نکنم

والا میبینه که 

تو خود آرایشگاه که میری بیفتی زیر دست تازه کار همونجا که آرایشگر هست موهاتو میسوزنن... دیگه چه برسه خونه

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
والا میبینه که  تو خود آرایشگاه که میری بیفتی زیر دست تازه کار همونجا که آرایشگر هست موهاتو می ...

پس نمیشه خواستم یه صفایی بدما

پس نمیشه خواستم یه صفایی بدما

من تو خونه با کرم دکلره موهامو دکلره کردم.پودر نه کرم.موهامم نسوخت .جنس موهاتم درنظر بگیر 

Yalin ayak dikanlere tashlara basa basa yurudum💔 bu yuku sirtimdan attim ashkin gurultusune sagir oldum yoruldum
به نظر منم دکلره نکن من کردم تازه پیش کسی که تجربه داشت موهامو سوزوند .اگه  میخوای دکلره کنی جا ...

یه بار یه آرایشگر برام هایلایت کار کرد واقعا عالی بود

ولی الان نمیتونم برم آرابشگاه

من تو خونه با کرم دکلره موهامو دکلره کردم.پودر نه کرم.موهامم نسوخت .جنس موهاتم درنظر بگیر 

خودم بخرم خیلی در میاد واسم

مثلا شامپو رنگ ساژ و فلان و...