2777
2789
عنوان

هر چی خیره...

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 103 پست
سلام گلم.ان شاءالله حاجت روا بشی وخیلی خوبه گفتی اگه برات خیره پیش بیاد.ان شاءالله که خیر باشع گلم . ...

ممنونم عزیزم. واقعا فقط هر چی خیره، ایشالا شما هم حاجت روا بشید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم، حرفات خیلی زیبا بودن، آرومم کردی😭😭😭 ایشالا که شما هم به آرزوهاتون برسید🙏

عزیزم خدارو شکر.من ی زمانی نمیدونستم ایمان چیه وخداچیه الان خداروبهترمیشناسم توهرچی از خدا بخوای بهت میده فقط ی شرط داره اونم اینه ک بدونی ک میده تودلت شک نکنی ک ازدست خدا کارت ساخته نیست .اگ بتونی ب این درجه از ایمان برسی خوش بسعادته من اینوتازه یادگرفتم .ایمان توحید اینا همه رو یطور دیگ بما شناسوندن.

کتاب گفتگو باخدا رو بخون هنوز خودم نخریدم. خارجیه نویسندش یادم نیس .نیل تواسمش داره . بامحدودیت صفر خیلی بهت کمک میکنه

بازم برات ارزو دارم ک راهتو ازطریق ندای قلبت پیداکنی ونترسی بروجلو خدارو جفتت حس کن وبدون محافظته تودرپناه خدایی چی ازین بالاتر... شاید حرفام شبیه مذهبی های افراطی باشه ولی واقعا اینطور نیس من خدارو خودم دارم پیدامیکنم ن از روی احادیث و......من نماز نمیخونم روزه نمیگیرم.هنر نمیکنمااشتباه ولی میخوام بهت بگم حرفام از روی مذهبی هایی ک جمله حفظ میکنن ولی حتانمیدونن خدا چیه و از دین زدت میکنن نیس توهم بگرد دنبال خدای خودت همه روایاتو احادیثو بذار کنار خودت دقیق بشو پیداکن خدا اونی نیس ک ب فهموندن مطمعن ک باشی برا خواستت براورده میشه شک نکن

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪
@سوره    

سلام ..انشاءالله  که خیره عزیزم

حاجتتون روا انشاءالله  الهی امین...

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار👉 بپیوندید.                           لطفا این تاپیک رو فراموش نکنید👆
عزیزم خدارو شکر.من ی زمانی نمیدونستم ایمان چیه وخداچیه الان خداروبهترمیشناسم توهرچی از خدا بخوای بهت ...

عززززیزززززم، واقعا ازت ممنونم. حالم خوبه، تو واقعا قشنگ و هنرمندانه حرف میزنی. بیشتر وقتا آدم یکی رو میخواد که فقط باهاش درد دل کنه تا آروم بشه. توکل میکنم به خود خدا. دلم برا خیلی از روزها تنگ شده، من سختی کشیدم،ولی همیشه از خود خدا خواستم. آره درسته اون پشت و پناهمه، بجز اون هیچکس نیست. هوامو داره حتما. یه دنیا ممنون عزیزم

انشاا... که خیره. یه چیزی رو یادت باشه خدا اون چیزی رو دوست داره که بنده اش دوست داره. پس با دل آرام و مطمئن ازش بخواه. التماس دعا عزیزم

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......
انشاا... که خیره. یه چیزی رو یادت باشه خدا اون چیزی رو دوست داره که بنده اش دوست داره. پس با دل آرام ...

چه زیبا، بله درسته واقعا. ممنونم عزبزم ایشالا شما هم حاجت روا بشید

عززززیزززززم، واقعا ازت ممنونم. حالم خوبه، تو واقعا قشنگ و هنرمندانه حرف میزنی. بیشتر وقتا آدم یکی ر ...

عزیزم خداروشکر بهترشدی سختیها تصمیمات اشتباه خودمونه.ارزوی دل شاد دارم ب هراتفاقی مثبت نگاه کن

جایی هست که جز من هیچ کس نمیتواند آن را پر کند.کاری هست که جز من هیچ کس قادر به انجامش نیست.💪💪💪💪💪