2777
2789
عنوان

سزارین

117 بازدید | 17 پست

سلام  بچه ها من خیلی از زایمان  طبیعی  میترسم سز با پول هم انجام نمیدن هیچ راه حلی ندارین که سزارینی بشم تو رو خدا چیزی بلدین بهم بگین دعاتون میکنم😭😭😭😭😭

خیلی خستم

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

برو بیمارستان خصوصی با نامه روانپزشک وپزشکی قانونی سز میکنن

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

منو گفتن طبیعی ام رفتم طبق تاریخ و سونو رفتم بیمارستان چند بار نوارقلب بچه رو گرفتن و سونو و.. بعد گفتن این سزارین بعدم بردنم اتاق عمل

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

میگن ۷ میلیون اونم شاید قبول بکنن شایدم نه 

قبل زایمانم ما بیمه تکمیلی کردیم خیالمون از بابت پول راحت شد

در جوانی حق ما این مرگ تدریجی نبود،مثل یک پروانه دائم، دور غم ها سوختیم

خوش به حالت برا منم دعا کن سزارینی باشم 

ان شاء الله زایمان راحتی داشته باشی مهم همینه گلم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم