2777
2789
عنوان

ایا درسته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 22 پست
من مدام ازش سوال میپرسم، چرا دیر جواب دادی؟ چرا مشغول بودی؟ چرا دیر اومدی  امروز شدید دعوامون ...

خب کمی لابد عصبیه و کم حوصله ولی خب من شوهرم خیلی ب شدت تخسه و عصبی اگه بپرسم بعضی وقتاج میده بعضی ب افق خیره میشه کنارم ک باشه اگه دوباره بگم باصدای بلندداد جواب میده متاسفانه منم گوشم مشکلداره😂 خیلی سخته بامردا ن نمیشه جلوشو بری و نمیشه دنبالشوبری😣😂

سرداردلها

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خیلی موافقم باهاتون  من همیشه میگم اگه کل کارایی که شوهرم دزدکی انجام داده رو تو یه بسته بزارن ...

چجور اینقد راحت با این موضوع کنار اومدی؟

خوش بحالت

بوی نم بارون 😍🌧️☔
چجور اینقد راحت با این موضوع کنار اومدی؟ خوش بحالت

عزیزم پدر و مادرم بخاطر همین چیزا از هم جدا شدن واسه همینم از اولین روز زندگیم سعی کردم اشتباهاتی که توی زندگی اونا دیدمو‌به هیچ وجه انجام ندم 

مچ گیری و زرنگ بازی و سر دراوردن از کار شوهر اصلا ایده ی خوبی واسه اینکه یه زندگی اروم داشته باشی نیست

عزیزم پدر و مادرم بخاطر همین چیزا از هم جدا شدن واسه همینم از اولین روز زندگیم سعی کردم اشتباهاتی که ...

خب نمیترسی ی وقت چیزی رو ازت پنهون کنه؟!

بوی نم بارون 😍🌧️☔
خب نمیترسی ی وقت چیزی رو ازت پنهون کنه؟!

نه اونقدر بهش اعتماد دارم و اونقدر از همه لحاظ بهش میرسم براش احترام قائلم که بنظرم اون باید بترسه از اینکه چیزیو قایم کنه ازم و من بفهمم و رفتارم باهاش عوض بشه.نمیدونم چجوری میتونم منظورمو واضح بهتون برسونم ولی من از جریان پدر و مادرم به جایی رسیدم که تنها چیزی که برام اهمیت داره اروم بودن فضای خونه ست اینکه شوهرم وقتی میاد خونه به جای سوال جواب و سیم جین کردنش و بحث و دعوا از دم در با بوی غذایی که پختم بیاد داخل و وقتیم میاد داخل یه چهره ی شاد و پر انرژی ازم ببینه که بهش خسته نباشید میگه و وسیله هاشو ار دستش میگیره و میارتش تو یه خونه که بهش ارامش میده که وابسته ی خودم و خونه مون و ارامشش بشه که اگه خدایی نکرده لغزشی هم کرد نتونه از هیچیم دل بکنه و ،برگرده بیاد سمت خودم و همون ارامشی که ساختم براش