2777
2789
عنوان

مادر شوهر

178 بازدید | 11 پست

به نظرتون مادر شوهرم برا زایمانم میاد؟؟ اگر حس ششم دارین نظر بدین..اخه چند تیکه وسیله خریده بود اونا رو هم امروز فرستاد من خوشحال شدم میگم شاید نمیخواد بیاد 😂بدجنس نیستما اما رعایت نیکنن تو این اوضاع کرونایی برا همین میخوام نیاد 

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خدایی این چیزارم حس ششم میخواد برا مادرشوهر حس دهم به بالا جواب میده😂😂😂😂

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 
خدایی این چیزارم حس ششم میخواد😂😂😂😂

اره والا 😂😂قدیم یکی بود کاربریش یادم نیس خدایش ماهی که باردار شدم رو درس گف قبلی که من باردار بشم حیف شد یاذدم نیس کیه ..حتی جنسیت بچه رو هم گف فک کن من 6ماه بعدش تازه باردار شدم  

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا اگه بیادم زودی پا میشه میره

اره سه روزه میاد اگر هم بیاد ولی الان دوست ندارم بیاد چون مامانم هس میوام نوبتی باشه حداقل اما روم نمیشه بهش بگم 

حتما میاد عروسشی مگه قهرین با هم

نه قهر نیستیم اما کلا سالی یه بار شاید همو ببینیم خیلی دوریم از هم 600کیلومتر شاید بیشتر اونا وسیله ندارن پدر شوهرم مریض هس رانندگی نباید بکنه

اره سه روزه میاد اگر هم بیاد ولی الان دوست ندارم بیاد چون مامانم هس میوام نوبتی باشه حداقل اما روم ن ...

واقعا بعضیاتون چرا اینجورین من با اینکه با خانواده همسرم ارتباط نداشتم بازم برا زایمانم اومدن و کلی خوشحال بودن مگه میشه برا بچه پسرش نیاد تو دلت میاد مامانت نیاد

واقعا بعضیاتون چرا اینجورین من با اینکه با خانواده همسرم ارتباط نداشتم بازم برا زایمانم اومدن و کلی ...

اگر مادرمم هر روز این ور اون ور بود خودم بهش میگفتم لازم نیس بیای پیش بچه ام تو این اوضاع کرونا

نترس با اومدن اون بچت کرونا نمیگیره اگه کرونا داشت تا حالا علایمش مشخص شده بود

کاشکی نیاد ..خودش شاید تا صد سال دیگه هم نگیره ناقل که میتونه باشه والا دختر خودش نمیذاره بیاد خونش چون رعایت نمیکنه بیرون میره اونم بچه کوچیک دار