2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پماد از داروخونه عالی بود  ولی کلا نباید یوبوست بگیری عود میکنه باز  رژیم غذاییتو درست ک ...

خیلی حواسم هست ...به خاطر تنبلی تخمدان نزدیک عادتم یبوست میشدم جالبه گیاه پنج انکشت میخورم گوارشم عالی شده با اینکه دلم نرمه نمیدونم چند روزه چرا این جوری شدم به درد و سوزش افتادم 

ممنون از راهنمایی فردا حتما میگیرم 

از عصری روغن زیتون استفاده کردم خیلی بهتره 

برا منم قبلنا چون عود نکرده بود روغن زیتون استفاده میکردم اما بهترین راهش پمتدو شیاف هستش با ابو گرمو بتادین در کنارش ملین و چیزای روان کننده شکم رعایت کن تا بهتر بشی ک عود کنه گرفتار میشی

خدا بزرگه㋛✿
زده بیرون بواسیره .. من فکر کنم بیشتر شقاق باشم یا بواسیر داخلی

درد و خونریزی داری؟؟؟

یه خانومی تو همین نی نی سایت گفت ب شدت خونریزی داره یکی گفت عنبرنسارا دود کن

من هیچی نزدم نمیدونم چیکار کنم

*عضو چالش بامداد خمار*وزن الان 70[وزن هدف:60]
درد و خونریزی داری؟؟؟ یه خانومی تو همین نی نی سایت گفت ب شدت خونریزی داره یکی گفت عنبرنسارا دود کن ...

عنبر نسارا دارم خوبه دود میکنم 

بعضی وقتها خیلی کم خونریزی ولی در حال حاضر فقط سوزش و درد دارم چند روزه اینجوری شدم 

من مجردم میگم بعدا ازدواج کنم شوهرم فک نکنه بخاطر یه سری مسائل دیگه اینجور شدم رومم نمیشه برم دکتر ...

نه علتش واضحه چون یا از یبوست میاد یا زایمان 

من بعد از زایمان دوم این جور شدم و تنبلی که دارم 

با روغن چرب کن جمع میشه ان شا الله