2777
2789

سلام.بچه ها.کسی دعانویس خوب میشناسه بهم معرفی کنه؟میدونم خوب نیست و..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌انقد بدبیاری میاریم خسته شدم.ازدواج کردم همسرم خیلی بیکار بود با بدبختی خونه خریدیم بخاطر جور درنیومدن کارامون فروختیم از دستمون رفت.دوتا ماشین خریدیم ضرر کردیم.حامله شدم گفتن بچه ناقص کلی استرس کشیدم خداروشکر سالم بود ولی نارس بدنیا اومد.به محض زایمانم خانوادم شروع کردن با من دعواو....بلاها کشیدم بخدا.الانم همسرم با ماشینمون تصادف کرده.چندین بار دعانویس هم رفتم حل نشده یکی خوبشو میخوام بفهمه دردمون چیه.بخدا خودمون قربونی دادیم بیرون رازو نیاز باطل سحر هرکاری کردم نمیشه که نمیشه.توروخدا راهنماییم کنین

بخدا قسم من ازتو بدتر بودم خواهری.. در اوج ناامیدی توی نت سرچ کردم تا به نامه به فرشتگان رسیدم. با دلشکستگی و گریه از ته دل حرفامو نوشتم و از فرشته ها خواستم واسطه  کمک من از خدا بشن. بخدا همه چی در عرض یکسال معجزه وار دونه دونه حل شد. امتحان کن.ضرر نداره گلم.. 

پسرم نفسم❤️

بخدا قسم من ازتو بدتر بودم خواهری.. در اوج ناامیدی توی نت سرچ کردم تا به نامه به فرشتگان رسیدم. با د ...

امتحان کردم.نشد.وضعم وخیم تر از این حرفاس حالا نصفه نصف مشکلاتم نوشتم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان