2777
2789
قربونت شم بهم قوت قلب شد حرفات من لاپار شدم اصلا درد نداشتم میگن عمل سزارین ذردش زیادع

عزیزم من دوبار سزارین شدم باردوم شش ماه پیش بود. آستانه تحمل دردم هم پایینه یعنی ادم پرتحملی تو درد نیستم . ولی باورکن درد معمولی بود . حتی پمپ درد هم نگرفتم باراول . باردوم هم که پمپ درد گرفتم پشیمون شدم نیازنبود فقط هزینه کردم. بیحسی بگیر خیلی بهترازبیهوشیه درد بعد از عملت خیلی دیرتر ووکمتر هست. اینقدر هم ذوق نی نی رو داری که نمیفهمی پامیشی شیرش میدی بهترین لحظه دنیاست. بالاخره بعد از هرعمل درد هست ولی معمولیه نه اونطور که توصیف میکنند. 

عزیزم من دوبار سزارین شدم باردوم شش ماه پیش بود. آستانه تحمل دردم هم پایینه یعنی ادم پرتحملی تو درد ...

ان شاللع جوجع هاتون سالم باشن عزیزم ممنون ازت منم شنیدم بیحسی بهتره

دخمل مامان پسمل مامان عاشقتونم نفسای مامان  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دردناکه؟قابل تحمل هست؟

اره بابا عین پریود 

انقد مسکن میزنن که دوماه سری 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚