2777
2789
عنوان

مادر شوهر😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 23 پست
نه شوهرمن کلفتش کاراش باماست ولی خرج و مهمونیا و کادوهاش واسه دامادو دخترشه 

عین ما دقیقا

از وقتی اولین حرکتتو تو دلم متوجه شدم یهو یه عشق گنده ریختی تو دلم که نمیتونم یه لحظه هم به فکرت نباشم

نه اصلا براهردومون به یه اندازه ارزش وبهانمیدن ویه ریالم خرج نمیکنن خوبه جاریم حالا برادرزاده مادرشوهرمه ها ولی برا دختراودوماداشون ارزش بیشتری قایلن ولی پای پول گرفتن بیاد پسرا باید ماهی یه تومن بدن بااینکه حقوق چهرپنج ملیونی داره پدرشوهرم نه برامن نه براجاریم هزارتومنم خرج نکردن که نکردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منو شوهرم رو بیشتر از همه دوست داره به همه اهمیت میده اما به ماه بیشتر 😊

تو از همونایی که ما میگیم🤣🤣🤣راز موفقیت چیه

از وقتی اولین حرکتتو تو دلم متوجه شدم یهو یه عشق گنده ریختی تو دلم که نمیتونم یه لحظه هم به فکرت نباشم
من به سرعت اعتراض میکنم و قهر میکنم‌. البته اوایل فقط حرص می‌خوردم چیزی نمیگفتم. الان به شوهرم میگم ...

بهترین کاره وقتی نگیم فک میکنن ناراحت نمیشیم

به ناکجا آباد دایورت میکنیم 

من که نمیتونم ناراحتی شوهرمو میبینم حرصم میگیره

ببین عزیزم پسراشون حتی اگه بهترین زنه دنیاهن ک نگیرن همه حتا اگه رو اسمه عروسش قسم هم بخورن باز میگن ...

آخه میدونی من خودم به شخصه کلی کار کردم براشون ولی برادر شوهرم هنوز دختره دوس دختره بعد مادر شوهرم هی میشینه پامیشه ازون طرفداری میکنه

آخه میدونی من خودم به شخصه کلی کار کردم براشون ولی برادر شوهرم هنوز دختره دوس دختره بعد مادر شوهرم ه ...

ولش کن بزار هرکاری میخواد بکنه بکنه.

شوهرت تو رو دیده پسندیده.

با اون ازدواج نکردی ک بخوای ازت راضی باشه.

بعدشم تو مگه به تعریف و طرفداری اون احتیاج داری؟

حالا اونم  روزای اوله ک داره ازش دفاع میکنه.