2777
2789
عنوان

غربالگری

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 23 پست
اره تیکرم عقبه ۱۲ هفتمه باید دورستش کنم

اخرین پریت  کی بوده

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
انگار همین دیروز بود غربالگری اولم بود😥😍 دلم تنگ شد ۳ روزه به دنیا اومده جاش توی دلم خالیه  ...

عزیزم مبارکه انشالله زنده باشه برامنم دعا کن نینیم سالم بیاد بغلم

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اخرین پریت  کی بوده

۲۱ اردیبهشت

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤
من اطلاع ندارم مگه چن بار باید غربالگری بریم و تو چن هفته؟ 

یکی ۱۲ هفته یکی ۱۸ فک کنم نمیدونم

مرسی هزینش چقدره? 

اولیش فکر کنم ۴۰۰ تومن اینا