2777
2789
عنوان

سگ یا گربه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 29 پست
خرگوش گرفتم .مرد اصلا هم خوش یمن نبود از اون موقع شوهرم بیکارشد 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه ببینش این بدیمنشم خوردنیه گوگولی

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
خدا به شما انشالله پول اضافه بده من نگفتم پول اضافه دارم دوس دارم حیوانات نگهداری کنم .درضمن سگ های ...

ان شاءالله

خیلیا سگای بزرگ نگه میدارن که اونا بیرون میتونن زندگی کنن

خیلیام که گربه نکه میدارن اونام میتونن بیرون زندگی کنن

اونایی که شما میگین مثه پاکوتاها تا جایی که میدونم ژنهاشونو دستکاری کردن و طبیعی نیستن

وگرنه همه حیوانات با زندگی در محیط طبیعی سازگارن

بله شما میتونی نگه داری من که نگفتم نمیتونی

گفتم من ترجیح میدم به نیازمندا کمک کنم

شمام اختیار خودتو داری

البته تا جایی که مزاحمت برا بقیه مخصوصا همسایه ها ایجاد نکنه

موفق باشین

أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَٰهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنْتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا ﴿٤٣﴾ أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ ۚ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ ۖ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا ﴿٤٤﴾                               آیا دیدی کسی را که هوای نفسش را معبود خود برگزیده است؟! آیا تو می‌توانی او را هدایت کنی (یا به دفاع از او برخیزی)؟! آیا گمان می‌بری بیشتر آنان می‌شنوند یا می‌فهمند؟! آنان فقط همچون چهارپایانند، بلکه گمراهترند! (فرقان/43و44)
دقیقا شبیه پونی خدابیامرزه

زود میمیرن؟ من میخواستم برا بچه خواهرم یدونه بخرم

ان شاءالله خیلیا سگای بزرگ نگه میدارن که اونا بیرون میتونن زندگی کنن خیلیام که گربه نکه میدارن اون ...

اهان حالا شد حرف حساب

اره من نژاد شیتزو خیلی خوشم میاد درضمن واگذاری میخام بگیرم نگه دارم 

مرسی ک درک کردین

موفق باشین

ایشالله هیچوقت غم تو زندگیتون نباشه
زود میمیرن؟ من میخواستم برا بچه خواهرم یدونه بخرم

والا مونده به شانست مال من سرماخورد مرد مال بعضیا تا ۸ ماه میمونه .مال من ۴ روز موند..دسشویی میکنن رو ک ونشون میمونه تمیز نمیشه خرگوشم ک از اب میترسه تمیز کردنش سخته

اهان حالا شد حرف حساب اره من نژاد شیتزو خیلی خوشم میاد درضمن واگذاری میخام بگیرم نگه دارم  مر ...

خواهش میکنم

از اولم منظورم این نبود که نمیتونین نگه دارین

ترجیح خودمو گفتم که من بودم به نیازمندا کمک میکردم

شمام اختیار خودتونو دارین میتونین نگه دارین  تا زمانی که برا بقیه مزاحمت ایجاد نکنه

أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَٰهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنْتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا ﴿٤٣﴾ أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ ۚ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ ۖ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا ﴿٤٤﴾                               آیا دیدی کسی را که هوای نفسش را معبود خود برگزیده است؟! آیا تو می‌توانی او را هدایت کنی (یا به دفاع از او برخیزی)؟! آیا گمان می‌بری بیشتر آنان می‌شنوند یا می‌فهمند؟! آنان فقط همچون چهارپایانند، بلکه گمراهترند! (فرقان/43و44)
والا مونده به شانست مال من سرماخورد مرد مال بعضیا تا ۸ ماه میمونه .مال من ۴ روز موند..دسشویی میکنن ر ...

با این اوصاف برا بچه هشت ساله یکم نگهداریش سخته ، ممنونم لطف کردی جواب دادی

گربه بگیر من سگ دارم خیلی خوبه فقط مشکل اینه خیلی وابستس و تنها گذاشتش سخته همش میگه منم ببرین باخو ...

.خب من صب تا شب تنهام شوهرم میره سرکار.و اینکه سگ بگیرم اصلا پاساژو اینا نمیشه برد؟

میترسم گربه خرابکاری کنه تو خونه

راستی میشه بگی سگتون نژادش چیه چقد ماهی خرجشه؟

.خب من صب تا شب تنهام شوهرم میره سرکار.و اینکه سگ بگیرم اصلا پاساژو اینا نمیشه برد؟ میترسم گربه خرا ...

پس اگ اینطوریه ک میخواد تنها باشه همون گربه بهتره و اسونتره

سگ من شیتزو تریر هست

خرجشو دقیق حساب نکردم هفته گذشته براش ۸۰۰ تومن مثلا شامپو و غذاخشک و اسپری سفارش دادیم باز تا مدتی اونا رو داره میمونه غذاش و اگ واکسن داشته باشه

نور بر تاریکی پیروز است💪