2777
2789
عنوان

بدن دردم

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 24 پست
عزیزم خوب میشی انشالله . نمیدونم والا خیلی فشار عصبی رو دارم تحمل میکنم گفتم شاید درد دست چپم برای ا ...

مرسی عزیزدلم ان شالله همیشه سالم و سلامت باشی برای سلامتی دستت و حالت صلوات فرستادم 💚💚

اولش تهوع بعد کمردرد و پهلو کم کم تب بالای ۳۹ درجه عرق شدید جوری که لباسم خیس خیس بود اسهال ضعف شدید ...

میگم منم یک ماهیه حالم بده بیحالم خوابم تو تاپیکم هس همش حالو بده یهو خوابم یهو بدنم وا میره دلهره اضطراب کارم کشیده مغزواعصاب سرگیج گوش درد یعنی کروناس هنچزم خوب نشدم یه تهوع هم همیشه دارم حتی الان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگم منم یک ماهیه حالم بده بیحالم خوابم تو تاپیکم هس همش حالو بده یهو خوابم یهو بدنم وا میره دلهره ا ...

ببین منم ازین کرونای لعنتی کارم به مغزو اعصابم کشید یهو نصف شب هوری دلم میریخت پرحرفی میکردم حس بی قراری حس مردن داشتم بعد دکتره گفت این ویروس رو اعصابت تاثیر میذاره حس مرگ میده

ببین منم ازین کرونای لعنتی کارم به مغزو اعصابم کشید یهو نصف شب هوری دلم میریخت پرحرفی میکردم حس بی ق ...

لعنت بهش پس منم یک ماه گیرم نمیدونستم،اول دخترم تب کرد بعد من اینجورشدم الان شوهرم دائم ضعف بیحالی قرص اعصاب میخورم دلم میریزه بی جون ضعف،

میگم منم یک ماهیه حالم بده بیحالم خوابم تو تاپیکم هس همش حالو بده یهو خوابم یهو بدنم وا میره دلهره ا ...

احتمال زیاد کروناس  علایم اضطراب منو داری من الان هرشب قرص الپرازولام میخورم یهو موقع فیلم دیدن بدنم میریزه بهم ببین سعی کن گل گاوزبون با سنبل طیب دم کنی بخوری خیلی خوبه با گلاب من خیلی عذاب روحی کشیدم ازین کرونا...اصلا نمیترسیدم اما خود ویروس باعث این اضطراب میشه دکتر بهم گفت حرکات کششی انجام بدم تو اینترنت سرچ کن تنفس عمیق هم انجام بده 

لعنت بهش پس منم یک ماه گیرم نمیدونستم،اول دخترم تب کرد بعد من اینجورشدم الان شوهرم دائم ضعف بیحالی ق ...

دقیقا منم ضعف میکنم هوری دلم خالی میشه سرم سبک میشه ضعف میکنم 

همش حرف میزنم که همه صدامو بشنون من معتاد دارو ارامبخش شدم خیلی حس بدیه فقط تا میتونی مایعات بخور روغن نخور 

دقیقا منم ضعف میکنم هوری دلم خالی میشه سرم سبک میشه ضعف میکنم  همش حرف میزنم که همه صدامو بشنو ...

وای منم همینم روزی سه ۴بار سرم سبک میشه ضعف میکنم وحالت تهوع فقط همین مغزو اعصاب بهم اس سیتاور با پوکساید داده یه ماهه میخورم دریغ از یه ذره تغییر تازه بعضی وقت سمت چپم بی حسم میشه امروز به شوهرم گفتم یه اشنا پیدا کن منو بستری کنن تو بیمارستان ببینن چ مرگمه حالا دنبال پارتیه

وای منم همینم روزی سه ۴بار سرم سبک میشه ضعف میکنم وحالت تهوع فقط همین مغزو اعصاب بهم اس سیتاور با پو ...

من بخاطر کرونای لعنتی اینجور شدم الپرازولام دکتر بهم داد شبا میخوردم فقط حس خواب داشتم اضطرابمو رفع نمیکرد 

امروز تازه فهمیدم اسم این بیماریم پانیک هست حمله پنیک بهش میگم همش وحشت ترس حس مرگ

من بخاطر کرونای لعنتی اینجور شدم الپرازولام دکتر بهم داد شبا میخوردم فقط حس خواب داشتم اضطرابمو رفع ...

من فردا ام ار،سی،تی با نوار،مغز،وعصب هزینشونم خیلیه ولی چ کنم مریضم بد الان افتادم یحالیم دلم میخاد بمیرم بیمارستانا شیراز قبولم نکردن