2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

114 بازدید | 16 پست

یکی از شاگردام که پسر۲۴سالس قبلا بهش انلاین زبان یاد میدادم و باهم هشهری هستیم و منو تو اینستا دیدن و بعد یادگیری زبان من بیرون تا حالا ندیدمشون امروز گفت هفته بعدی یه جشن کوچیکی تو محل کارش قراره بگیرن برای پورسانته بالایی که بدست اورده ازم دعوت کرد منم تو مراسم باشم حتما بنظرتون برم؟قبلا هم نقد و بررسی یه کتاب دعوتم کرد نتونستم و نرفتم اینو هم گفتم اگه وقتم خالی بود و مادرم موافقت کرد میام🤷‍♀️

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   

اومدم بگم کپی امضاتو من روزانه به دوستام گوشزد میکنم، تنها نیستی منم توصیه کن🤣

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم بابامم باهام میاد🙁😐😂

بهت وفادارم عشق زندگیم⁦❤️⁩ خدایا همه موانع رو برسرعاشقابردار موانع سرراه منو عشقمم بردار الهی آمین😍برای رسیدن به عشقم صلوات بفرستین خداهمتونو به آرزوهاتون برسونه😘🤩
بهت احترام گذاشته احترام پذیر باش با خط قرمز....

بله واقعا نشونه لطف و احترامشه که دعوتم کرده اما استرس دارم نمیدونم چرا

تدریس خصوصی زبان انگلیسی وعربی به همراه جزوه فیلم ... تمامی پایه های دبیرستان با قیمت مناسب (جلسه اول رایگان)   
اومدم بگم کپی امضاتو من روزانه به دوستام گوشزد میکنم، تنها نیستی منم توصیه کن🤣

😂😂😘

از شما كوچیك تره؟ نرو بزرگ تره و شما هم مجردی خب برو 

نه بزرگتره من ۲۲سالمه اخه زشت نیست؟یه وقت فک نکنه برا مخ زنی رفتم😥

من باشم بابامم باهام میاد🙁😐😂

😂😂من نمیگم به پدرم اصلا فقط مامانم

چرا نکنه ماجرای عشقیه

نه بابا اصلا اینطور بود که اصلا نمیرفتم

نه بزرگتره من ۲۲سالمه اخه زشت نیست؟یه وقت فک نکنه برا مخ زنی رفتم😥

بنظر من شما رو دوست داره خب برو شاید موقعیت مناسبی داشت! اگرم دیدین حسی نبوده و یه دعوت ساده كه مشكلی نیست چیزی و از دست ندادی شما

بنظر من شما رو دوست داره خب برو شاید موقعیت مناسبی داشت! اگرم دیدین حسی نبوده و یه دعوت ساده كه مشكل ...

خودمم از همین میترسم که نکنه حسی داشته باشه و من برم...

خب شما یه خانومی باید خودت رو تو موقعیت های مختلف قرار بدی كه بختت باز شه اشكالش چیه؟ دیدی خوبه خب خ ...

درست میگین من اصلا از این کارا نمیکنم شاید به خاطر همینه که فکر میکنم بده☹