2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش شوهرمم به اینی که تو رسیدی میرسید آره نماز حال آدمو خوب میکنه باعث میشه سختی دنیا زخم و زبون آدما سنگ اندازیاشون برات کمرنگ بشه کلا یه قوت قلب عالیه 

اینایی که نماز نمیخونن ازشون تعجب میکنم که چه جوری زندگی میکنن واقعا نماز قران غذای روحه

کاش شوهرمم به اینی که تو رسیدی میرسید آره نماز حال آدمو خوب میکنه باعث میشه سختی دنیا زخم و زبون آدم ...

خب من تا الان نمیخونم خدا تو زندگیم نبود منم شوهرم اهل این چیزا نبود اما من از خدا خواستم که خودش هدایتش کنه و نور ایمانش رو تو قلبش بذاره یه چند وقته دست و پا شکسته نماز میخونه امروز که از بیرون اومده بود بهم گفت دلم برا نماز خوندن و خلوت کردن با خدا تنگ شده اصلا باورم نمیشد که همسرم اینو بگه ولی خب من مجبورش نکردم فقط اول سعی کردم خودم رو درست کنم چون داره میبینه رفتارم تغییر کرده مهربونتر شدم صبور شدم اخلاقم خوب شده فهمیده از اثر نماز خوندنمخ دلش نرم شده