2777
2789
عنوان

درددل

85 بازدید | 7 پست

خانوما من خیلی داستانه زندگیمو گفتم شاید خیلیاتون بدونید تو این یه ساله گذشته چه مشکلاتی داشتم دعوای همسرم باخانوادم و قهر کردن ۶ماهه من با شوهرم و ...تا کار به جایی رسید که خواستیم جدا بشیم ولی نشدیم الان ۶ماهه که باهمسرم دوباره زندگی و شروع کردیم شکر خدا زندگی۲نفره خوبی داریم اما واقعا یه مشکل اساسی که داریم همسرم نمیخواد مثل قبل باخانوادم ارتباط بگیره در حد سالی ۲الی۳بار بیاد تو خانوادم 

الان خانوادم خیلی رو مخم راه میرن که چرا شوهرت نمیاد واقعا بهم فشار میارن بهشونم گفتم که دیگه کم میاد مثل قبلا هفته ی یه بار نمیاد حالا مادرم و خواهرام کمر همت بستن که من باشوهرم دعوا کنم سره اونا منم میدونم هرچی اصرار کنم اون بیشتر لج میکنه شما بگید من چیکار کنم؟؟؟

زندگیت و بکن سر هیچکس و هیچ چیز زندگیت و خراب نکن

مگه میذارن باور کن وقتی فهمیدن رفتم خونه پدر شوهرم یه روزه کامله باهام دعوا میکنن وقتی اون نمیاد توم نرو 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه شوهرت و زندگیت خوبه بچسب به زندگیت و بخاطر هیچکس خرابش نکن.خواهر شوهر منم مشکل تورو داشت از وقتی رفت مشاوره و فهمید شوهر و زندگیش از همه مهمترن و چسبید به زندگیش کلا همه چی خوب شد و احساس خوشبختی داره

اگه شوهرت و زندگیت خوبه بچسب به زندگیت و بخاطر هیچکس خرابش نکن.خواهر شوهر منم مشکل تورو داشت از وقتی ...

زندگیم خوبه ولی نمیذارن خانوادم واقعا دارن داغونم میکنن نمیدونی چه عذابی بهم میدن همش برام خط و نشون میکشن وقتی شوهرت نمیاد خونه ما توم حق نداری بری

مگه میذارن باور کن وقتی فهمیدن رفتم خونه پدر شوهرم یه روزه کامله باهام دعوا میکنن وقتی اون نمیاد توم ...

اصلا جواب نده اونا خانوادت هستن دلگیریشون از ته دل نیست بچسب به زندگیت